Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's talentenjacht 41368

De LEGO set 41368 is Andrea's talentenjacht, een speelset vol avontuurlijke functies en urenlang speelplezier. Het podium heeft draaiende podia, vuurwerkfuncties en een houder voor een mobiele telefoon. Met accessoires zoals een microfoon en goochelset kan de show naar eigen smaak worden aangepast. Geschikt voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar.SEO: De LEGO set 41368 is Andrea's talentenjacht, een speelset vol avontuurlijke functies en urenlang speelplezier. Met draaiende podia, vuurwerkfuncties en een houder voor een mobiele telefoon. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Compleet je LEGO Friends collectie en beleef het avontuur met Andrea en Chloe.

Waar is LEGO Andrea's talentenjacht 41368 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
492
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41368
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap in de schijnwerpers en maak je klaar voor de meest sensationele show van het jaar met LEGO® Friends 41368 Andrea's talentenjacht! Laat de creativiteit stromen terwijl je samen met populaire Friends-figuurtjes zoals Andrea en Chloe een spetterende show opvoert. Deze set zit boordevol avontuurlijke speelfuncties om urenlang speelplezier te garanderen.

Dompel jezelf onder in de wereld van muziek en magie en maak kennis met Andrea en haar fantastische talenten. Breng haar snel naar de kleedkamer om haar klaar te maken voor haar optreden op het hoofdpodium. Laat haar transformeren tot een superster door haar te helpen zingen, drummen en goocheltrucs uit te voeren. En als klap op de vuurpijl kun je aan de knop op de slimme doos draaien om een konijn te laten verschijnen!

Het podium is voorzien van 3 verschillende draaiende podia waardoor het nog leuker wordt om de verschillende optredens van Andrea bij te wonen. Als de spanning stijgt en de adrenaline begint te stromen, kun je de vuurwerkfuncties gebruiken om de uitslag van de talentenjacht te vieren.

Maak het spel nog interessanter door je mobiele telefoon in de houder te plaatsen en een video of muzieknummer af te spelen als achtergrond voor Andrea. Met de gele clips achter het podium zet je de telefoon stevig vast zodat deze niet kan vallen tijdens het dansen en spelen op het podium.

Laat je creativiteit de vrije loop en bedien met Chloe de rode en groene knop op de jurytafel om te laten zien wat ze van de optredens van de talentenjacht vindt. De vlaggen boven het podium geven vervolgens haar reactie weer.

De set bestaat uit een hoofdpodium met draaiende luidsprekers en 3 losse draaiende minipodia, 2 backstagegedeelten, een jurytafel met vlagfuncties en stemknop, een houder voor een mobiele telefoon, een vuurwerkfunctie en een goocheldoos. Accessoire-elementen zoals een speelgoedmicrofoon, een goochelset, een camera, een haarborstel, lippenstift, een kop, een houder voor een mobiele telefoon en een stoffen rok voor Andrea om aan te trekken maken het nog interessanter om de show volledig naar eigen smaak aan te passen.

Baan jezelf een weg naar de top en verleg de grenzen van creativiteit en fantasie met LEGO® Friends. Deze set stimuleert niet alleen creativiteit en fantasie maar maakt bouwen ook nog eens fantastisch en leuk! De set is 21 cm hoog, 25 cm breed en 14 cm diep en is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Maak jouw LEGO Friends collectie compleet en sluit de ronde basis van 41383 Olivia's hamsterspeelplaats aan op het podium om een motorrijdende hamsteract toe te voegen aan de talentenjacht.

Ga de uitdaging aan en koop nu LEGO® Friends 41368 Andrea's talentenjacht! Beleef het avontuur en maak je eigen show met Andrea en Chloe. Gegarandeerd urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (25-05-2023) € 42.95 (25-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41364

Stephanie's buggy en aanhanger

foto van lego set41743

Kapper

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.