Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's paardentrailer 41371

Met LEGO Friends 41371 Mia's Paardentrailer speelset kunnen kinderen avontuurlijke verhalen beleven in de wereld van dierenliefhebbers.
De set bevat een terreinwagen, een paardentrailer, Mia en Emma minipoppetjes, een speelgoedpaard en een konijntje.
De set kan worden gebouwd met behulp van de LEGO Life app en stimuleert fantasierijk spel en creativiteit.
Bestel nu en beleef het avontuur van je leven!

Waar is LEGO Mia's paardentrailer 41371 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
216
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41371
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij LEGO® Friends 41371 Mia's Paardentrailer speelset! Deze set zit boordevol realistische onderdelen, waarmee je de meest fantastische avonturen en verhalen kunt beleven.

Stap in de wereld van dierenliefhebbers en maak je eigen bosrit met de LEGO® Friends Mia's paardentrailer. Laat het speelgoedpaard naar binnen lopen via de scharnierende achterklep om vervolgens alle spullen die de Friends meiden nodig hebben in te laden via de scharnierende zijkant. Maak de reis extra spannend door eerst met de LEGO terreinwagen naar het bos te rijden en daar te paard een verkenningstocht te maken en op zoek te gaan naar wilde dieren. Als de rit klaar is, kan je de Friends fan het witte speelgoedpaard verzorgen met wat hooi.

Bouw deze set met Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen kinderen tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers en begeleidt hen bij het bouwproces, vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen.

Deze speelgoedpaardentrailer is inclusief 2 minipoppetjes en 2 dierenfiguurtjes: Mia en Emma, een speelgoedpaard en een konijntje. De set omvat ook een bouwbare terreinwagen en een LEGO® Friends paardentrailer, een bouwbare bosomgeving voor het konijntje en een kist met accessoires om het paard te verzorgen, zoals een paardendeken, zadel, hoofdstel, cap, wortel, hooi, borstel, strik en een zonnebril.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei verhalen om na te spelen in deze natuuromgeving. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructions PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.

Deze LEGO® Friends paardensets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. Het is een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen. Deze set maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Met de terreinwagen van ongeveer 6 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed en de trailer van ongeveer 8 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed ben je klaar voor het avontuur van je leven!

Bestel nu jouw LEGO® Friends 41371 Mia's Paardentrailer speelset en ga op avontuur met deze geweldige set boordevol realistische onderdelen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest fantastische verhalen en avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41738

Honden reddingsfiets

foto van lego set41757

Botanische tuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.