Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gave octopusrit 41373

Beleef de sensatie van een kermisattractie met LEGO Friends set 41373! De octopus-kermisattractie heeft bewegende tentakels met 4 karretjes in de vorm van zeedieren.
Gebruik de LEGO Life app voor bouwinstructies en visualisatie.
Deze set bevordert creativiteit en fantasie en is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar.
Combineer met andere kermissets voor extra plezier.
Bestel nu en haal de kermis naar huis!

Waar is LEGO Gave octopusrit 41373 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
324
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41373
lego insiders punten icoon
337
punten

Haal de kermis naar huis met de LEGO® Friends 41373 Gave octopusrit en beleef het plezier van de kermis! Deze set is perfect voor kinderen die houden van spannende ritjes en plezier maken met vrienden en familie. Met de octopus-kermisattractie krijgen kinderen de kans om de sensatie van een ritje in een pretpark na te spelen in hun eigen huis.

De octopus heeft het lijf van een echte octopus met aan het einde van zijn tentakels 4 superleuke karretjes in de vorm van grappige zeedieren. Door aan de hoge hoed van de octopus te draaien, gaan de bakjes op en neer en in het rond. Het is net alsof je op een echt kermisattractie zit, maar dan in het comfort van je eigen huis!

De set bestaat uit een bouwbaar stalletje voor kaartverkoop waar ook popcorn wordt verkocht. Dit stimuleert de verbeelding en geeft kinderen de kans om een eigen pretpark of kermis te bedenken en tot leven te brengen. Zo worden ze gestimuleerd om creatief te zijn en om hun eigen avonturen te bedenken en na te spelen.

Bij het bouwen van deze set kun je gebruik maken van Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met deze gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kun je tijdens het bouwen inzoomen op je creatie en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen.

De set komt met 2 minipoppetjes en een vogelfiguur en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Naast de octopus-kermisattractie bevat de set een kiosk en accessoire-elementen zoals een zonnebril, een camera, een toegangskaartje en popcorn. Je kunt doen alsof je Andrea bent en een paar actiefoto's nemen van Ethan terwijl hij een ritje maakt in de attractie. Combineer deze set met de sets 41375 Heartlake City pier met kermisattracties en 41337 Onderwaterattractie voor nog meer plezier op de kermis.

De LEGO® Friends speelsets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. De octopus-kermisattractie is een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen en is een geweldige aanvulling op de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Deze set is ca. 18 cm hoog, 27 cm breed en 24 cm diep en is perfect voor kinderen die houden van bouwen, spelen en plezier maken. Bestel nu de LEGO® Friends 41373 Gave octopusrit en haal de kermis naar huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41407

Olivia's winkelspeelkubus

foto van lego set42639

Andrea's futuristische villa

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.