Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's zwembadfeest 41374

De LEGO set 41374, Andrea's Zwembadfeest, is een spannende en fantasierijke set voor kinderen. Met onderdelen zoals een draaiende DJ-booth, een glijbaan en een golfmachine zullen kinderen genieten van het bouwen van de ultieme poolparty. Met de toevoeging van de Instructions Plus in de LEGO Life app kunnen kinderen hun creatie in 3D visualiseren en hun bouwvaardigheden verbeteren. Geschikt voor zowel jongens als meisjes, deze set stimuleert fantasie, creativiteit en sociale vaardigheden. Haal dit geweldige speelgoed in huis en geniet van eindeloze speelavonturen met Andrea's Zwembadfeest.

Waar is LEGO Andrea's zwembadfeest 41374 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
468
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41374
lego insiders punten icoon
412
punten

Andrea's Zwembadfeest is het heetste LEGO Friends speelgoed van het seizoen - en je wilt er niet zonder zitten! Deze set zit boordevol unieke en fantasierijke onderdelen die jouw kind zullen inspireren om de meest epische poolparty ooit te bouwen. Of ze nu de rol van Andrea aannemen en muziek mixen en zingen vanaf de draaiende DJ-booth, of Stephanie spelen en gewoon lekker chillen rond het zwembad, er is zoveel te doen en te ontdekken.

De set is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geweldig zwembadfeest. Inclusief een aquarium, glijbaan, waterval, golfmachine, sapbar, kleedkamer, toilet en nog veel meer. Met de sapbar kunnen de poppetjes drankjes mixen met fruit, en de golfmachine biedt een aquarium-effect en surfplank-pret.

Bovendien is deze set afgestemd op kinderen van alle leeftijden. Met Instructions Plus, beschikbaar in de LEGO Life app, kunnen kinderen tijdens het bouwproces inzoomen op hun creatie en deze in 3D visualiseren met behulp van een doorschijnende modus, hetgeen het bouwen nog leuker maakt. Het is de perfecte manier om hen onafhankelijkheid en vertrouwen te geven terwijl ze zich bekwamen in het bouwen met LEGO.

Kinderen zullen ook dol zijn op de minipoppetjes Andrea en Stephanie, waarmee ze hun creativiteit ten volle kunnen benutten. Of ze nu een zwembadfeest geven of een dagje rondhangen met vrienden, de mogelijkheden die deze set biedt zijn eindeloos.

Het speelgoed is geschikt voor zowel jongens als meisjes en perfect voor kinderen die dol zijn op bouwen en spelen met LEGO. Door de vele accessoires en bijzondere details, zoals waterpistolen en elpees, zal deze set hun fantasie en creativiteit stimuleren en hun sociale vaardigheden ontwikkelen.

Of je nu deze set toevoegt aan je verzameling of het cadeau geeft aan een LEGO liefhebber, de mogelijkheden en speelse avonturen zijn eindeloos met Andrea's Zwembadfeest. Dus haal het in huis en maak je klaar voor de coolste poolparty ooit!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41318

Heartlake ziekenhuis

foto van lego set42609

Elektrische auto en oplaadpunt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.