Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schildpadden reddingsactie 41376

De LEGO Friends 41376 Schildpadden reddingsactie eilandspeelgoedset brengt de onderwater wereld tot leven.
Met een amfibievoertuig en een zeehondenkliniek kunnen kinderen de aangespoelde babyschildpadden redden en beter maken.
Dit speelgoed biedt urenlang speelplezier en stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen.
Het is een ideaal cadeau voor de feestdagen en helpt kinderen om verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen en voor anderen te zorgen.

Waar is LEGO Schildpadden reddingsactie 41376 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
225
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41376
lego insiders punten icoon
150
punten

Breng de onderwater wereld tot leven en inspireer je kleine dierenvriend om een echte held te worden met de LEGO® Friends 41376 Schildpadden reddingsactie eilandspeelgoedset. Deze geweldige reddingsspeelgoedset van LEGO Friends bevat alles wat je nodig hebt om een ​​noodlottige situatie op zee op te lossen. Er is een cool amfibievoertuig dat vanaf het eiland kan uitvaren naar de aangespoelde babyschildpadden en ze kan terugbrengen naar de kliniek aan zee.

Dankzij de kliniek, met zijn onderzoekstafel en apotheekgedeelte, kunnen jonge kinderen hun verzorgende kant tot uiting brengen door de schildpadden te redden en beter te maken. Onder de kliniek is er een speelplaats met zand waar de babyschildpadjes rond kunnen kruipen onder het toeziend oog van hun moeder. Dit speelgoed voor jongens en meisjes biedt urenlang speelplezier met verbeeldingskracht en creativiteit.

De LEGO Friends 41376 Schildpadden reddingsactie eilandspeelgoedset is de perfecte manier om jonge kinderen te helpen hun bouwvaardigheden te oefenen en hun fantasie te stimuleren. Met Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets, kunnen LEGO bouwers hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Het is geoptimaliseerd voor jongere bouwers en biedt stap-voor-stap begeleiding bij het bouwproces.

Help je kinderen om te ontdekken hoe je dieren moet verzorgen en inspireer ze om op pad te gaan voor een LEGO® reddingsoperatie. Combineer deze LEGO Friends set met het avonturenspeelgoed 41378 Dolfijnen reddingsactie, 41380 Reddingscentrum in de vuurtoren en 41381 Reddingsboot voor nog meer speelplezier boordevol actie. Maak de LEGO Friends wereld compleet met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.

Dit speelgoed voor jongens en meisjes maakt deel uit van de LEGO Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Het amfibievoertuig is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed en de kliniek is ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep.

Koop vandaag nog de LEGO® Friends 41376 Schildpadden reddingsactie eilandspeelgoedset en help je kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen, en hun bouwvaardigheden te oefenen. Het is een ideaal cadeautje voor de feestdagen, en zal je kinderen urenlang speelplezier garanderen! En als bonus, leer je kinderen om verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen en voor anderen te zorgen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41712

Recycle vrachtwagen

foto van lego set41117

Popster tv-studio

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.