Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City restaurant 41379

Stap binnen bij het LEGO Friends 41379 Heartlake City Restaurant en laat je fantasie de vrije loop! Dit realistische restaurant heeft alles wat je hartje begeert: van een saladebar tot een ontvangstbalie en zelfs een steenoven.
Met 3 minipoppetjes en tal van accessoires is er genoeg te ontdekken.
Combineer deze bouwset met andere LEGO Friends sets voor nog meer creatieve bouwmogelijkheden.

Waar is LEGO Heartlake City restaurant 41379 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
624
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41379
lego insiders punten icoon
450
punten

Stap binnen bij het LEGO Friends 41379 Heartlake City Restaurant en laat je fantasie de vrije loop! Dit realistische restaurant heeft alles wat je hartje begeert: van een saladebar tot een ontvangstbalie en zelfs een steenoven. Je kunt urenlang speelplezier beleven en net doen alsof je met vrienden uit eten gaat in een écht restaurant. Laat je creativiteit de vrije loop en kruip in de huid van de chef-kok. Maak de lekkerste gerechten klaar in de keuken en breng deze naar de gasten buiten op het gezellige terras.

Natuurlijk valt er ook buiten het restaurant genoeg te beleven! Chico de kat en zijn nieuwe harige vriendje struinen samen door de afvalcontainer op zoek naar restjes. En wie weet wie die mysterieuze graffitikunstenaar is die 's nachts zijn tags achterlaat op de muren van het restaurant. Bedenk je eigen verhaallijn en ga op avontuur in Heartlake City.

Je ontvangt bij deze leuke bouwset maar liefst drie minipoppetjes: Emma, Ethan en een chef-kok, plus twee LEGO kattenfiguren. Bouw het restaurant van 2 verdiepingen met de bijgeleverde LEGO scooter en saladekar. Er is genoeg te ontdekken, zoals een pizza-oven, een ontvangstbalie, een keuken, een wc, een afvalcontainer en een gezellig zitgedeelte buiten.

Bovendien zijn er tal van accessoires om je spel nog realistischer te maken. Denk aan menukaarten, een notitieblok, 2 helmen, 2 spuitbussen, graffitistickers, bloemen, een wc-rol, keukengerei, gedecoreerde tegels met pizza- en pasta-opdruk, een brandblusser, 3 vorken, 3 messen, 3 borden en een pen. In de keuken kun je aan de slag met een pizzapan, spatel, braadpan, koekenpan, sauskom en garde. En in de saladebar vind je onder andere stokbroden, salade-elementen, een oliefles en 3 cupcakes.

Deze leuke bouwset is ideaal voor kinderen die houden van rollenspellen en creatief denken. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in hun werk in het drukke restaurant. De realistische kenmerken zorgen ervoor dat alle LEGO-rollenspellen net echt lijken. Het LEGO Friends Heartlake City restaurant is niet alleen leuk om mee te spelen, maar helpt kinderen ook wennen aan sociale situaties.

Combineer deze bouwset met andere LEGO Friends sets voor nog meer creatieve bouwmogelijkheden en laat je fantasie de vrije loop! Het restaurant is circa 17 cm hoog, 24 cm breed en 12 cm diep. Dit speelgoedrestaurant is het ideale cadeau voor de feestdagen en maakt deel uit van de LEGO Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.

Kortom, stap binnen bij het LEGO Friends 41379 Heartlake City Restaurant en ontdek jouw eigen avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41108

Heartlake Supermarkt

foto van lego set41736

Reddingscentrum op zee

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.