Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingscentrum in de vuurtoren 41380

De LEGO set 41380 Reddingscentrum in de vuurtoren is een spannende speelset met een laboratorium, een speelplaats voor zeeleeuwen, een rustruimte, een tv-kamer, een kantoor en een observatiedek.
Het bevat ook een scharnierend zwembad, een waterscooter en een mini-eiland.
De set wordt geleverd met minipoppetjes, dierenfiguren en verschillende accessoires.
Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en leren om voor dieren te zorgen.
Deze set kan ook gecombineerd worden met andere LEGO Friends sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en laat je kind actie-avonturen beleven!

Waar is LEGO Reddingscentrum in de vuurtoren 41380 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
602
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41380
lego insiders punten icoon
487
punten

Kijk eens wat we hier hebben! Een spannende LEGO® Friends speelset die je kind helemaal zal betoveren: 41380 Reddingscentrum in de vuurtoren. Dit avontuurlijke speelgoed is uitgerust met talloze onderdelen waaronder een laboratorium, een speelplaats voor zeeleeuwen, een rustruimte, een tv-kamer, een kantoor en een observatiedek met een lamp die kan worden aangedaan door op het dak van de vuurtoren te drukken. Maar dat is nog lang niet alles. Deze fantastische vuurtoren is ook voorzien van een ingenieus scharnierend zwembad dat 180 graden kan draaien en zo geredde zeeleeuwen veilig naar de kliniek kan brengen.

Maar dat is nog niet alles! Er is nog een waterscooter, zodat je kind de zeedieren sneller kan redden. En vergeet het mini-eiland niet waar de zeeleeuw in een verlaten hut zit opgesloten. Hier kan je kind op de knop drukken om de zeeleeuw te bevrijden en de schatkaart te onthullen die alleen zichtbaar wordt wanneer er water overheen wordt gesprenkeld. Het is werkelijk een speeltuin vol fantasie en verzorging waar kinderen van alle leeftijden de vrije loop kunnen laten aan hun creativiteit.

Maar we hebben nog meer! De set wordt geleverd met 2 minipoppetjes: Mia en Emma, plus 1 dolfijnenfiguur, 1 vogelfiguur, 1 schildpadfiguur en 2 zeeleeuwfiguren. Daarnaast zijn er accessoires aanwezig zoals een stoffen schatkaart die op water reageert, medische instrumenten, zeedier- en koraalelementen, een zwemvest, zwemvliezen, een duikhelm, een hengel en vislijn, een vis, een walkietalkie, een vergrootglas, een bal, een camera, een telescoop, een satellietschotel en een Heartlake City beker.

Deze LEGO® Friends speelset is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is perfect voor de feestdagen. Het is een ideaal cadeau voor de kleine helden die hun fantasie willen laten spreken en die willen leren hoe ze voor dieren moeten zorgen. Met deze speelset kunnen kinderen doen alsof ze vanaf de kust schepen beschermen met de knipperende verlichtingssteen van de vuurtoren. Bovendien kan deze speelset worden gecombineerd met andere LEGO® Friends sets zoals de 41381 Reddingsboot, 41376 Schildpadden reddingsactie en 41378 Dolfijnen reddingsactie voor nog meer speelplezier boordevol actie.

Verder maakt deze set deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. De vuurtoren is ca. 29 cm hoog, 25 cm breed en 13 cm diep en de waterscooter is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed. Inclusief LEGO® verlichtingssteen.

Heb je hulp nodig bij het bouwen van deze fantastische set? Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS voor deze bouwset. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.

Dus waar wacht je nog op? Laat je kind actie-avonturen beleven met deze geweldige LEGO® Friends set. Bestel nu en ervaar hoe je kind zijn verzorgende kant kan uiten en zijn fantasie de vrije loop kan laten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41032

Eerste Hulp Junglebike

foto van lego set41334

Andrea's parkprestaties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.