Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingsboot 41381

De LEGO set 41381 is de Nikon Reddingsboot, een creatief speelgoed waarmee jonge ontdekkingsreizigers spannende dierenbeschermingsavonturen kunnen beleven.
De boot zit vol handige voorzieningen en wordt geleverd met een apart eiland met een stoffen kaart die de locatie van een schatkist onder water aangeeft.
De set bevat 3 minipoppetjes, een speelgoedfiguur van een narwal en een robotfiguur.
Met de Instructions PLUS in de LEGO Life app wordt de bouwervaring geweldig.
Deze LEGO Friends set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en stimuleert fantasierijk spel.
Bestel nu de Nikon Reddingsboot en geef je kinderen een geweldige LEGO® Friends ervaring.

Waar is LEGO Reddingsboot 41381 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
908
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41381
lego insiders punten icoon
712
punten

Ontdek de avonturen van de Nikon Reddingsboot! Met het creatieve speelgoed LEGO® Friends 41381 Reddingsboot beleven jonge ontdekkingsreizigers urenlang speelplezier en spannende dierenbeschermingsavonturen. De boot zit vol handige voorzieningen zoals een plateau met lanceerfunctie voor een speedboot, een draaiende kraan met een stretcher voor het transport van zieke dieren, een uitkijkpost en een cockpit. Het dek is afneembaar, waardoor er toegang is tot de cabine met een laboratorium, een keuken en zelfs een slaapkamer met toilet.

Om het spel nog leuker te maken presenteert de LEGO Reddingsboot een apart, hartvormig eiland met een stoffen kaart die op water reageert en die de locatie aangeeft van een schatkist onder water. De set is inclusief 3 minipoppetjes, plus een speelgoedfiguur van een narwal en een robotfiguur.

Met Instructions PLUS wordt de bouwervaring geweldig! Dit is beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets; tijdens het bouwen kunnen bouwers eenvoudig inzoomen en hun bouwwerk draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen.

Deze LEGO Friends set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is ontworpen om fantasierijk spel te stimuleren en bouwen creatief en leuk te maken. Het is het ideale decembercadeau voor creatieve kinderen. Het REDDINGSBOOT-speelgoed meet ca. 17 cm hoog, 40 cm lang en 12 cm breed, terwijl de speedboot ca. 3 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed is.

Help je jonge bouwer te leren hoe belangrijk het is om goed voor dieren te zorgen met deze inspireerde reddingsbootset. Mariene biologen in de dop zullen dol zijn op het laboratoriumgedeelte, waar de meisjes de monsters kunnen onderzoeken die ze in zee hebben verzameld. De schatzoekelementen voegen een extra dimensie toe aan het creatieve spel. Dankzij de talloze onderdelen kan je kind volop uiting geven aan zijn of haar fantasie.

Maak nu kennis met onze LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. De Nikon Reddingsbootset biedt alles wat een LEGO-liefhebber zich maar kan wensen en biedt talloze trainingsmogelijkheden voor een bouwvaardige geest. Bestel de Nikon Reddingsboot nu en geef je kinderen een geweldige ervaring met LEGO® Friends!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40171

LEGO® Friends egelopbergplek om zelf te bouwen

foto van lego set41309

Andrea's muzikale duet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.