Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends adventkalender 41382

De LEGO Friends adventkalender (set 41382) maakt het aftellen naar Kerstmis nog leuker voor kinderen.
Met 24 cadeaus, waaronder minipoppetjes, bouwbare objecten en accessoires, stimuleert de kalender de creativiteit en verbeelding van kinderen.
De cadeaus kunnen zowel in de kinderkamer als in de kerstboom worden gebruikt voor een feestelijke touch.
Laat je kinderen genieten van de magie van Kerstmis door elke dag een nieuw cadeau achter een deurtje te ontdekken.

Waar is LEGO LEGO® Friends adventkalender 41382 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
330
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41382
lego insiders punten icoon
187
punten

Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om het aftellen te beginnen met de LEGO® Friends adventkalender! Laat je kinderen elke dag een nieuw deurtje openen en laat ze genieten van de magie van Kerstmis met de coole, bouwbare cadeaus achter elk deurtje. Deze cadeaus zijn allemaal verbonden met de prachtige wereld van Heartlake City en zorgen voor een extra feestelijke sfeer in de kinderkamer of in de kerstboom.

De LEGO® Friends adventkalender bevat 24 cadeaus die zijn ontworpen om je kinderen te helpen toeleven naar de grote dag. Er zijn cadeaus van Mia minipoppetje, 2 pinguïns, Zobo, Zobita, een taart, een sneeuwvlok, rolschaatsen, een peperkoekhuisje, een lantaarnpaal, een trein, cadeaudozen, een hamster op een slee, een stereo, een chocoladereep, een zuurstok, een kerstboom, een walkietalkie, een hart, kousen, een postbus, een houten soldaatje en een maretak. Er is voor elk wat wils en je kinderen moeten de kalender elke dag opnieuw openen om te ontdekken welk cadeau er achter het deurtje zit!

De LEGO® Friends adventkalender is een fantastische manier om je kinderen te helpen toeleven naar Kerstmis en om hun creativiteit te stimuleren. Het is geweldig om te zien hoe hun fantasie wordt gestimuleerd terwijl ze elke dag weer een nieuw bouwwerk creëren met een kerstthema. Bovendien zijn de cadeaus niet alleen geweldig voor in de kinderkamer, maar kunnen ze ook aan een lint worden vastgemaakt en in de kerstboom worden gehangen voor een feestelijke touch.

De LEGO® Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. Elk van de cadeaus die in de adventkalender zitten, maken deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Je kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze bouwen, en hun creativiteit en probleemoplossend vermogen ontwikkelen.

Met de LEGO® Friends adventkalender wordt het aftellen naar Kerstmis nog leuker. Het is een geweldige manier om je kinderen te helpen toeleven naar de grote dag, terwijl je hun creativiteit en verbeelding stimuleert. Bovendien zijn de cadeaus niet alleen geweldig voor in de kinderkamer, maar kunnen ze ook in de kerstboom worden gehangen voor een feestelijke touch. Laat je kinderen elke dag weer verrassen door de coole, bouwbare cadeaus die achter elk deurtje zitten en laat ze genieten van de magie van Kerstmis.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41322

Wintersport ijsbaan

foto van lego set41438

Emma's junglespeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.