Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's hartvormige zomerdoos 41384

Met LEGO Friends 41384 Andrea's hartvormige zomerdoos kunnen kinderen genieten van een dag aan het zwembad.
Deze leuke speelset bevat alles wat je nodig hebt, inclusief een opblaaseend en een minipoppetje van Andrea.
De hartvormige doos kan ook worden gestapeld met andere sets.
Een geweldige manier om creatief bezig te zijn en de persoonlijkheid van de vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen.

Waar is LEGO Andrea's hartvormige zomerdoos 41384 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41384
lego insiders punten icoon
60
punten

Met de zomer in volle gang is het tijd om te genieten van het mooie weer en lekker te ontspannen bij het zwembad. En wat is er nu beter dan dat te doen met LEGO® set 41384 Andrea's hartvormige zomerdoos? Deze doos is niet zomaar een opbergdoos, maar een hartvormige schatkist die alles bevat wat een dag aan het zwembad extra leuk maakt.

De doos is 7 cm breed, 7 cm diep en 3 cm hoog en is versierd met een naamplaatje in de vorm van een strandlaken met de naam Andrea erop. Als je de doos opent, zie je meteen de bouwbare opblaaseend waar Andrea op kan ronddobberen in het zwembad. In deze doos zitten ook een parasol, een badeend en een ijsje, alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan het zwembad.

En dat is nog niet alles! Kinderen kunnen alle elementen in de schattige LEGO hartvormige doos opbergen en meenemen om ook onderweg leuk te kunnen spelen. Zo lijkt het net alsof ze echt naar het zwembad gaan. Maar dat is nog niet alles - de set is ook inclusief een Andrea minipoppetje en een figuur van een badeend, dus de speelopties zijn eindeloos.

Deze LEGO® Friends doos is niet alleen een leuke manier om creatief bezig te zijn, het is ook een geweldige manier om de persoonlijkheid van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen. Kinderen kunnen de hartvormige doos stapelen op andere sets, zoals 41385 Emma's hartvormige zomerdoos, 41386 Stephanie's hartvormige zomerdoos, 41387 Olivia's hartvormige zomerdoos en 41388 Mia's hartvormige zomerdoos.

De LEGO® Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen leuk en creatief. Ze bieden ook de perfecte gelegenheid om tijd door te brengen met vrienden en familie, en de creativiteit van kinderen te stimuleren.

Deze coole zwembadspeelset maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Duik in de wereld van Andrea, Olivia, Emma, Stephanie en Mia en ontdek alle avonturen die ze beleven.

Kortom, LEGO® Friends 41384 Andrea's hartvormige zomerdoos is de perfecte manier om te genieten van een dag aan het zwembad. Met alle accessoires die je nodig hebt, de leuke opblaaseend en het Andrea minipoppetje, is dit een geweldige speelset voor kinderen van alle leeftijden. Dus ga eropuit, neem je hartvormige doos mee en geniet van een dag vol plezier in de zon!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.95 (25-05-2023) € 5.95 (25-05-2023) € 5.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41308

Stephanies vriendschap-taartjes

foto van lego set41391

Heartlake City kapsalon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.