Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's hartvormige zomerdoos 41385

Ontdek de LEGO Friends 41385 Emma's hartvormige zomerdoos vol avontuur! Met een onderwaterscooter kunnen kinderen op zoek gaan naar edelstenen en schatten.
De set bevat ook accessoires zoals zwemvliezen en een duikhelm.
De doos kan gestapeld worden met andere sets uit de reeks en stimuleert de fantasie.
Bestel deze leuke set snel en haal de zomer in huis!

Waar is LEGO Emma's hartvormige zomerdoos 41385 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
86
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41385
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben jij klaar voor een zomer vol avontuur? Ontdek nu de LEGO® Friends 41385 Emma's hartvormige zomerdoos! Deze prachtige doos in de vorm van een hart is versierd met een naamplaatje voor Emma in de vorm van een supercool strandlaken. De blauwe tegels aan de binnenkant doen ons direct denken aan de oceaan, waar Emma op zoek gaat naar edelstenen op haar supergave onderwaterscooter. Kinderen zullen helemaal weg zijn van deze set en vinden het geweldig om de elementen in de doos op te bergen. Zo kunnen ze hun favoriete LEGO Friends speelgoed gemakkelijk meenemen op reis en zelfs onder water op zoek gaan naar een schat!

In de LEGO Friends 41385 Emma's hartvormige zomerdoos vind je niet alleen een superleuke bouwset, maar ook eenvoudige instructies, een minipoppetje van Emma en een figuur van een krab. In de set zitten ook nog eens andere te gekke accessoires, zoals zeewier- en koraalelementen, een edelsteenelement, zwemvliezen, een duikhelm en een snorkel. Fans van alles wat met LEGO Friends te maken heeft, kunnen alle elementen in de schattige hartvormige doos doen en hem overal mee naartoe nemen!

Om het spelen nog leuker te maken, kun je de LEGO Friends 41385 Emma's hartvormige zomerdoos stapelen op de andere doosjes uit deze leuke reeks. Zo kun je ook de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City leren kennen! De LEGO Friends sets stimuleren de fantasie en maken bouwen creatief en leuk. Met deze bouwset word je ondergedompeld in de wereld van de alledaagse helden en spannende, realistische scenario's die LEGO Friends met zich meebrengt.

Of je nu zelf graag met LEGO speelt of een cadeau zoekt voor iemand anders, de LEGO Friends 41385 Emma's hartvormige zomerdoos is een echte aanrader. De hartvormige opbergdoos is ongeveer 3 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep en past dus makkelijk in elke tas. Met deze set kun je lekker genieten van de zomer en dromen van de grootste avonturen die je ooit hebt beleefd! Kortom, deze te gekke LEGO Friends set mag je absoluut niet missen. Bestel hem snel en haal de zomer in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41403

Mia's speelkubus

foto van lego set41446

Heartlake City dierenkliniek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.