Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's hartvormige zomerdoos 41386

Ga op avontuur in de LEGO® Friends 41386 Stephanie's hartvormige zomerdoos op de kermis! Deze schattige set zit boordevol leuke functies, zoals een kraampje met vallende blikjes en een waterpistool.
De bodem van de doos is blauw, waardoor Stephanie kan afkoelen.
Neem de set overal mee naartoe voor eindeloos speelplezier onderweg.
Verzamel alle vijf hartvormige zomerdozen voor nog meer speelplezier.
Perfect cadeau voor LEGO® Friends-fans.
Eenvoudig te bouwen met instructies.
Laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Stephanie's hartvormige zomerdoos 41386 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41386
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben jij klaar voor een avontuur op de kermis? Dan is de LEGO® Friends 41386 Stephanie's hartvormige zomerdoos de perfecte set voor jou! Deze hartvormige doos is niet alleen schattig om te zien, maar zit ook nog eens boordevol leuke functies.

Om te beginnen heeft deze set een kraampje met een vallende blikjes-functie en een waterpistool met schietfunctie. Als echte kermisfan weet jij natuurlijk precies hoe je deze attractie moet winnen. En met Stephanie aan jouw zijde als minipoppetje, kan er niks misgaan!

Maar deze set is meer dan alleen een kermisattractie. De bodem van de doos heeft blauwe tegels die aan de zee doen denken, waardoor Stephanie even kan afkoelen na alle opwinding van de kermis. En niet alleen Stephanie kan afkoelen, want als je kind de set in de hartvormige doos opbergt, kan deze gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen voor eindeloos speelplezier onderweg.

De LEGO® Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. Met deze set kunnen kinderen hun eigen verhaal creëren en hun vaardigheden verbeteren. En als ze alle vijf hartvormige zomerdozen verzamelen, kunnen ze de vrouwtjes van Heartlake City nog beter leren kennen.

Deze bouwset maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Het is de perfecte aanvulling op jouw LEGO® Friends-collectie en een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar.

En als kers op de taart is deze set ook nog eens gemakkelijk te bouwen met eenvoudige instructies. Dus laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur met de LEGO® Friends 41386 Stephanie's hartvormige zomerdoos!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.95 (25-05-2023) € 57.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41126

Heartlake paardrijclub

foto van lego set41343

Heartlake City vliegtuigtour

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.