Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's hartvormige zomerdoos 41387

Ga lekker naar het strand met LEGO Friends set 41387! Deze hartvormige zomerdoos bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan zee.
Geniet van een barbecue met hotdogs en neem daarna een duik in de zee.
De set is makkelijk op te bergen en kan gecombineerd worden met andere hartvormige zomerdozen.
Bestel nu voor urenlang speelplezier in de zon!

Waar is LEGO Olivia's hartvormige zomerdoos 41387 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
93
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41387
lego insiders punten icoon
42
punten

Ga lekker naar het strand met Olivia's hartvormige zomerdoos! Deze leuke LEGO set bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan zee. Olivia en haar trouwe robotvriend Zobo kunnen genieten van een heerlijke barbecue met hotdogs, terwijl ze uitkijken over de prachtige zee. De hartvormige doos heeft zelfs de kleuren van Olivia en een naamplaatje in de vorm van een strandlaken. Het deksel van de doos kan worden gebruikt als basis voor het spelen met de figuren, zodat ze altijd stevig staan.

Na de barbecue kunnen Olivia en Zobo een verfrissende duik nemen in de zee. En het beste van alles is dat deze set gemakkelijk kan worden opgeborgen in de hartvormige doos, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen en onderweg plezier kunt beleven aan het strand.

De set bevat eenvoudige instructies en een Olivia minifiguur en een robotfiguur. Bovendien kan deze set worden gecombineerd met andere hartvormige zomerdozen van LEGO Friends, zodat je de hele vriendengroep uit Heartlake City kunt leren kennen.

De LEGO Friends sets zijn perfect voor jonge kinderen die graag creatief zijn en fantasierijk spelen. Met deze set kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en urenlang plezier hebben aan het strand. Bovendien leert deze set kinderen ook over het belang van samenwerken en vriendschap.

Bestel deze LEGO set nu en maak Olivia's dromen van een perfecte dag aan het strand werkelijkheid! Met de eenvoudige instructies kunnen kinderen gemakkelijk aan de slag en is de set in een mum van tijd opgebouwd. De hartvormige doos is ook een geweldig cadeau voor elke LEGO Friends-fan, dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier in de zon!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.95 (24-05-2023) € 5.95 (24-05-2023) € 5.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41713

Olivia’s ruimte-opleiding

foto van lego set41397

Sapwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.