Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's hartvormige zomerdoos 41388

Mia's hartvormige zomerdoos van LEGO Friends is een speelse strandset met een schattig zandkasteel en een schildpadfiguur.
Deze hartvormige doos is perfect geschikt voor fantasierijk spel en kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden.
Met deze set kunnen kinderen urenlang bouwplezier beleven.
Koop hem vandaag nog en geniet van de zomer!

Waar is LEGO Mia's hartvormige zomerdoos 41388 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41388
lego insiders punten icoon
60
punten

Maak kennis met Mia's hartvormige zomerdoos van LEGO® Friends! Deze speelse strandset is perfect voor jonge en oudere bouwers die graag hun fantasie de vrije loop laten en houden van creatief bouwen.

Deze hartvormige zomerdoos is gevuld met prachtige kleuren die perfect bij Mia passen. En er is niets beters dan een dagje aan het strand doorbrengen met je beste vriendin Mia. De set bevat een schattig zandkasteel dat Mia bouwt voor haar beste vriendje, de babyschildpad. Het zandkasteel is lichtblauw en past perfect bij de hartvormige doos, die ook een naamplaatje met opdruk in de vorm van een strandlaken heeft.

Je kan de personages op het deksel van de doos klemmen terwijl je het schattige huisje voor de schildpad bouwt. Het strandthema wordt geaccentueerd door de blauwe tegels in de bodem van de doos, die op de zee lijken. Laat je LEGO® Friends fan maar lekker fantaseren dat Mia en de schildpad na een dag hard bouwen samen een duik in de zee nemen.

Als het tijd is om weer naar huis te gaan, kunnen kinderen alle elementen in de hartvormige opbergdoos plaatsen en deze afsluiten met het deksel, zodat ze ook onderweg plezier aan het strand kunnen beleven. Deze hartvormige doos bevat eenvoudig te volgen instructies en is inclusief een Mia minipoppetje plus een schildpadfiguur - alles wat je nodig hebt om een zomerse middag vol plezier te beleven!

De 41388 Mia's hartvormige zomerdoos set is perfect geschikt voor LEGO® Friends fans van alle leeftijden en bevat verschillende LEGO® Friends accessoires, zoals een schelp en een vlag. In deze speelse set kunnen fans van LEGO® Friends de elementen in de schattige hartvormige doos plaatsen en deze meenemen, zodat ze ook onderweg fantastische avonturen kunnen beleven.

De LEGO® Friends stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. Zo kunnen kinderen deze coole LEGO® hartvormige doos stapelen op de andere hartvormige zomerdozen - Andrea's, Emma's, Stephanie's en Olivia's - om zo de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen. De sets zijn perfect geschikt voor kinderen die hun fantasie willen uiten en de leukste verhalen willen bedenken.

Deze schattige hartvormige opbergdoos is ongeveer 3 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep. Het is een geweldig cadeau voor LEGO® Friends fans die van bouwen houden. Deze sets maken deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's - precies wat kinderen van LEGO® Friends verwachten.

Dus, ben jij klaar voor een dagje aan het strand met Mia en haar schildpadvriend? Bouw samen een prachtig zandkasteel en geniet van de zon en het zand. Of je nu op zoek bent naar urenlang bouwplezier of alleen maar snel een leuk speeltje voor onderweg nodig hebt, Mia's hartvormige zomerdoos van LEGO® Friends is de perfecte keuze! Koop hem vandaag nog en beleef de zomer van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.95 (25-05-2023) € 5.95 (25-05-2023) € 5.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41717

Mia’s wilde dieren bescherming

foto van lego set41403

Mia's speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.