Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJskar 41389

De LEGO Friends IJskar (41389) speelset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar.
Met 97 onderdelen kunnen ze hun eigen ijskraam bouwen en urenlang spelen.
De set bevat een mini-ijssalon, een LEGO scooter en het minipoppetje van Stephanie.
Door de eenvoudige instructies kunnen zelfs kinderen met weinig bouwervaring snel aan de slag.
De set is ook makkelijk mee te nemen voor onderweg en stimuleert fantasierijk spel.
Haal het beste uit de zomer met deze leuke LEGO set!

Waar is LEGO IJskar 41389 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
97
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41389
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef de coolste avonturen op een warme dag met de LEGO® Friends IJskar (41389) speelset! Laat je kleine bouwer genieten van urenlang plezier met deze speelgoedijsset vol bolletjes, hoorntjes en ijslolly's.

Samen met het minipoppetje van LEGO® Friends Stephanie, kan je kind de koude lekkernijen verkopen en fantasierijk spelen. Deze speelgoedijswagen is bovendien eenvoudig mee te nemen in een tas voor grenzeloos speelplezier onderweg!

Perfect voor jonge voertuigliefhebbers, deze schattige kar en LEGO scooter zullen zeker in de smaak vallen. De kar kan worden losgekoppeld van de scooter voor een meer dynamische speelervaring. Deze LEGO set helpt fantasierijk spel te stimuleren en laat kinderen beslissen waar Stephanie nu weer naartoe gaat.

En het beste van alles? Met de vijf vriendinnen en hun schattige LEGO dieren kunnen jonge kinderen spelen dat ze samen de leukste tijd beleven en de coolste avonturen beleven op een warme dag!

Met 97 onderdelen kan het spelen snel beginnen en kan je kind de set neerzetten zoals zij dat willen: met het minipoppetje van Stephanie achter de wagen en de hond spelend ervoor – of andersom! Jouw kleine verkoper kan met de voertuigen samen of afzonderlijk spelen, omdat de mini-ijssalon losgehaakt kan worden van de LEGO® scooter. Ze kunnen het speelgoedeten combineren zoals ze willen om de klant precies te geven wat hij of zij lekker vindt!

Dit is het perfecte cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die wel een verrassingstraktatie verdienen. De instructies zijn kort en eenvoudig, dus zelfs kinderen met weinig bouwervaring kunnen snel deze coole speelset maken! En met een hoogte van ca. 7 cm en een lengte van 14 cm neemt deze traktatie weinig ruimte in op een bureau en is het klein genoeg om mee te nemen als je kind bij iemand gaat spelen.

Deze LEGO® Friends set is bewegelijk en de wielen kunnen echt draaien, zonder dat er batterijen nodig zijn. En met Instructions PLUS in de LEGO Life app kunnen zelfs jongere kinderen zich een echte meesterbouwer voelen dankzij de zoom-, draai- en doorschijnende functie!

Laat je jonge bouwer kennismaken met de wereld van LEGO® Friends en alles wat Heartlake City te bieden heeft. Met de hoogste kwaliteitseisen en productienormen is deze LEGO-set perfect voor kleine handjes die gemakkelijk kunnen bouwen, stapelen en uit elkaar halen – iets wat al mogelijk is sinds 1958!

En omdat de LEGO Groep alle stenen en onderdelen test om te voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, kan je gerust zijn dat deze set de perfecte keuze is voor je kind. Geef ze urenlang plezier op een warme dag met de LEGO® Friends IJskar (41389) speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41428

Strandhuis

foto van lego set42608

Winkeltje met accessoires

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.