Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City kapsalon 41391

De LEGO Friends Heartlake City kapsalon (set 41391) biedt kinderen urenlang creatief speelplezier.
Met diverse accessoires kunnen ze gekke kapsels maken en spannende scenario's bedenken.
De set bevat 2 minipoppetjes, 2 kappersstoelen en een wasbak.
Met de LEGO Life app kunnen kinderen de instructies volgen en hun bouwervaring verbeteren.
Deze compacte kapsalon is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel de set nu en ontdek de wereld van Heartlake City! Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Waar is LEGO Heartlake City kapsalon 41391 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
235
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41391
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij de Heartlake City kapsalon! Waar anders kun je met je beste vrienden afspreken om te roddelen terwijl je je haar laat knippen dan in de kapsalon? Met de LEGO® Friends Heartlake City kapsalon (41391) kunnen kinderen de klant of de haarstylist spelen en hun verbeelding de vrije loop laten. Met de talloze accessoires zoals speelgoedhaardrogers en speelgoedpruiken kunnen ze de gekste kapsels maken en spannende scenarios bedenken.

In de kappersstoel bij de Heartlake City kapsalon gebeurt altijd van alles. De prachtige details van de set zorgen ervoor dat kinderen de minipoppetjes in deze kapsalon kunnen zien veranderen. Met leuke functies, zoals een schelpvormige wasbak, een haarknipstoel, een stylingstation en een kassa, beleven kinderen de complete kapperservaring! Wat dacht je van een nieuwe, paarse pony voor een totaal nieuwe look?

Maar dat is nog niet alles! Alle LEGO® sets zijn voorzien van simpele gedrukte instructies, maar de Heartlake City kapsalon biedt ook een volledig verbeterde bouwervaring. Door de LEGO® Life app te downloaden en Instructions PLUS te kiezen, hebben kinderen toegang tot de zoomfunctie, draaifunctie en doorschijnende modus. Dat is bouwen in het digitale tijdperk!

Geef kleine stylisten urenlang creatief speelplezier met de LEGO® Friends Heartlake City kapsalon. De set zit boordevol functies om de fantasie te prikkelen. Er zijn 2 minipoppetjes, 2 kappersstoelen, een wasbak en diverse accessoires zoals speelgoedborstels en -pruiken om een realistische kapperservaring te creëren. Kinderen zullen veel plezier beleven terwijl ze de transformatie van het minipopje volgen die de verschillende gedeelten van de salon bezoekt. En om het plezier nog verder te vergroten, kunnen ze de minifiguren van al hun andere LEGO® sets ook een make-over geven!

Met 235 onderdelen is de Heartlake City kapsalon (41391) een ideaal cadeau voor kinderen met een beetje bouwervaring en veel verbeelding. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, de feestdagen of andere speciale gelegenheden voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Deze kapsalon is compact genoeg om neer te zetten en steeds weer mee te spelen of naar te kijken. Kinderen kunnen de set ook combineren met andere LEGO® sets voor nog creatiever spel. Er zijn geen batterijen nodig om de Heartlake City kapsalon te laten draaien. Laat je kind zijn of haar verbeelding de vrije loop laten en geef ze de nieuwste bouwervaring met Instructions PLUS toegankelijk via de LEGO® Life app. Deze app bevat de zoom-, draai- en doorschijnende functies waardoor jouw kind het plezier van het bouwen in het digitale tijdperk kan ervaren.

Laat jonge bouwers kennismaken met de wereld van Heartlake City, waar de LEGO® Friends meiden hen graag meenemen op de gekste avonturen! LEGO® sets voldoen aan de hoogste industrienormen en aan de hoge kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Ze zijn consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al het geval sinds 1958. LEGO® Friends sets, stenen en accessoires worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat alle LEGO speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bestel nu de LEGO® Friends Heartlake City kapsalon en geniet van urenlang fantasierijk en creatief speelplezier voor jongeren en volwassenen. Let op: deze set bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41109

Heartlake Vliegveld

foto van lego set41311

Heartlake pizzeria

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.