Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City ziekenhuis 41394

De LEGO set 41394 is het Heartlake City ziekenhuis.
Kinderen kunnen met deze speelset fantasierijke scenario's naspelen en hun creativiteit de vrije loop laten.
De set bevat medische apparatuur om zelf te bouwen, zoals een röntgenapparaat en een microscoop.
Ook bevat het setje 3 minipoppetjes en een speelgoedambulance.
Deze 379-delige LEGO set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en stimuleert de creativiteit en fantasie.
De set kan gecombineerd worden met andere LEGO sets voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Heartlake City ziekenhuis 41394 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 47.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
380
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41394
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in het Heartlake City ziekenhuis! Hier kunnen jonge kinderen de waarde van zorgen voor anderen leren terwijl ze doen alsof ze een dokter, een ambulancechauffeur of een patiënt zijn. Met deze LEGO® Friends Heartlake City ziekenhuis speelset (41394) kunnen kinderen vanaf 6 jaar fantasierijke scenario's naspelen en hun creativiteit de vrije loop laten in de ontvangstruimte en de onderzoekskamer van het ziekenhuis, op de ziekenhuiskamers en in de daktuin.

Er zijn talloze speelmogelijkheden, want de set bevat medische apparatuur om zelf te bouwen, waaronder een röntgenapparaat en een microscoop. Daarnaast zijn er verband, een stethoscoop, een spuit en een thermometer die aanzetten tot fantasierijk spel. Ook zijn er 3 minipoppetjes: LEGO Friends personages Emma, Ethan en dokter Maria. En als extra creatieve speelmogelijkheden is er een speelgoedambulance die de gewonde Ethan naar het ziekenhuis vervoert, plus een brancard en een rolstoel.

LEGO Friends bouwsets zijn het beste speelgoed om jonge kinderen hun interesses te laten ontdekken met de hulp van de 5 meisjes uit Heartlake City: Stephanie, Mia, Andrea, Emma en Olivia. Met deze set kunnen kinderen de voldoening ontdekken van het verzorgen van anderen wanneer ze spelen als dokter, patiënt en bezoeker Emma. Met de onderzoekskamer van het ziekenhuis met een röntgenapparaat, de daktuin en medische accessoires om zelf te bouwen, plus de 3 minipoppetjes van LEGO Friends personage Emma, Ethan en dokter Maria, worden de creativiteit van kinderen gestimuleerd.

Ook de speelgoedambulance is geweldig om mee te spelen. De ambulance biedt ruimte aan een patiënt en heeft een brancard achterin. Daarnaast is er een rolstoel voor een minipoppetje en zijn er medische accessoires voor nog meer fantasierijke speelmogelijkheden.

Met deze 379-delige LEGO set zijn er zoveel manieren om te spelen. Het is een geweldig verjaardags- of sinterklaascadeau of een speciale verrassing voor kinderen van 6 jaar en ouder om zelfstandig of samen met hun vriendjes van te genieten. Het LEGO ziekenhuis is compact met een hoogte van ca. 19 cm, breedte van 22 cm en diepte van 6 cm, zodat het niet veel opbergruimte in beslag neemt. Kinderen kunnen deze set ook combineren met andere LEGO sets voor nog meer speelplezier.

Deze bouwset is puur en alleen met LEGO stenen gebouwd en er zijn geen batterijen nodig. Daardoor is dit speelgoed heel geschikt voor creatief en fantasierijk spel, waarbij de avonturen nooit stoppen. Overweeg je dit doktersspeelgoed te kopen voor een kind dat nog niet bekend is met LEGO modellen? Geen probleem: de set bevat eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies. Zodra kinderen de doos openen, kunnen ze direct aan de slag!

Laat jonge bouwers kennismaken met de LEGO Friends wereld. Ze zijn van harte welkom in Heartlake City, waar kinderen alles kunnen bereiken en hun interesses kunnen ontdekken met hun beste vriendinnen aan hun zijde. LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen hoge kwaliteitseisen. Kinderen die deze LEGO Friends speelset bouwen, zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer eenvoudig van elkaar te halen zijn. LEGO stenen en onderdelen worden op alle mogelijke manieren getest om te garanderen dat elke LEGO Friends set voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met de LEGO Friends Heartlake City ziekenhuis speelset (41394) kunnen kinderen vanaf 6 jaar fantasierijke scenario's naspelen en hun creativiteit de vrije loop laten. Laat ze de voldoening ontdekken van het verzorgen van anderen en beleef eindeloos speelplezier met deze kleurrijke en gedetailleerde LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 47.95 (25-05-2023) € 47.95 (25-05-2023) € 47.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41710

Surfer strandplezier

foto van lego set41310

Heartlake pakjesdienst

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.