Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vriendschapsbus 41395

De LEGO Friends Vriendschapsbus (41395) is een avontuurlijke speelset waar kinderen de wereld kunnen ontdekken tijdens een roadtrip met Stephanie, Mia en Olivia.
De bus heeft veel ruimte voor spullen, leuke functies en accessoires, en kan op verschillende manieren worden gebruikt.
Dit cadeau is perfect voor kinderen die houden van creatief spel en bouwen.
Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Vriendschapsbus 41395 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 49.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5717-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 60.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 112.9917-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
778
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41395
lego insiders punten icoon
525
punten

Stap in de LEGO® Friends Vriendschapsbus (41395) en ga op een avontuurlijke roadtrip met Stephanie, Mia en Olivia! Deze speelgoedbus is een magische mix van een oude Engelse bus en een poppenhuis, gevuld met vriendelijke Friends-magie. Ontworpen voor nieuwsgierige kinderen die graag nieuwe plekken op de wereld ontdekken. Er is ruimte genoeg in deze speelgoedbus voor al hun spulletjes (inclusief tennisrackets en een net!) en het belangrijkste: hun beste vriendinnen!

Verken een wereld vol mogelijkheden

Met deze LEGO Friends set ontdekken kinderen alle elementen van een spannende roadtrip, van het repareren en aanpassen van het voertuig tot sterren kijken en wilde dieren spotten, van de glijbaan glijden en lekker chillen in het zwembad. Deze speelgoedbus is gevuld met leuke functies en accessoires, waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen tijdens een lange reis.

Toegang tot alle ruimtes

Deze ultieme speelgoedbus is geweldig voor kinderen die houden van poppenhuizen, miniaccessoires en creatief spel. Het bovendek kan naar achteren worden geschoven voor eenvoudige toegang tot de coole leefruimtes daaronder. Kinderen kunnen doen alsof ze gezellig met vrienden in de slaapkamers gaan slapen, gestrande voertuigen met een lier meetrekken, lekker in het zwembad zwemmen of naar de sterren kijken vanaf het bovendek en dan naar beneden glijden naar de bedden voor minipoppetjes via de glijbaan.

Een cadeau voor elke creatieve kind

Ben je op zoek naar het beste cadeau voor een kleine monteur die graag iets nieuws wil voor bij zijn of haar garage vol geweldige voertuigen? Zoek dan niet verder! Deze LEGO® Friends Vriendschapsbus (41395) is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder die houden van eigenzinnige speelgoedvoertuigen en al een beetje bouwervaring hebben. De bus is voorzien van veel minipoppetjesaccessoires, maar omdat hij ca. 14 cm hoog en 30 cm breed is, passen de andere LEGO® onderdelen die kinderen willen meenemen er ook nog wel bij. Alle LEGO sets kunnen worden gecombineerd met dit leuke speelgoed!

Dynamisch speelplezier gegarandeerd

Deze LEGO Friends Vriendschapsbus is voorzien van draaiende wielen, maar daar zijn geen batterijen voor nodig: de bus wordt aangedreven door verbeelding. Kinderen kunnen zelf hun eigen avonturen verzinnen en de bus naar verschillende plekken in Heartlake City rijden.

Stimuleer de verbeelding

Deze busspeelset wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, dus zelfs als kinderen nog geen ervaring hebben met het bouwen van LEGO® sets kunnen ze snel aan de slag. Stimuleer kinderen om mee te gaan op een Heartlake City avontuur, waar ze nieuwe interesses kunnen ontdekken met hun beste vriendinnen aan hun zijde. Al sinds 1958 voldoen LEGO® stenen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor ze consistent en compatibel zijn en de verbindingen net zo sterk zijn als een LEGO Heartlake City vriendschap.

Bij de LEGO Groep wordt alles gecontroleerd en getest

Bij de LEGO Groep wordt alles gecontroleerd en getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze speelgoedbus veilig is voor kinderen en lang meegaat.

Bestel nu de LEGO® Friends Vriendschapsbus (41395) en laat jouw kinderen zelf hun eigen Heartlake City roadtrip beleven. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (10-11-2022) € 112.99 (17-09-2024) € 86.89

Ook aanbevolen:

foto van lego set41092

Stephanie's pizzeria

foto van lego set41310

Heartlake pakjesdienst

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.