Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hondenspeelplaats 41396

De LEGO Friends Hondenspeelplaats speelset is perfect voor hondenliefhebbers.
Met een hondenglijbaan, skateboard en draaimolen kunnen kinderen Mia en haar hondenfiguren Cookie en Coco urenlang speelplezier beleven.
De set bevat accessoires zoals een zonnebril en voerbak, en is gemakkelijk te bouwen met een startsteenbouwplaat.
Met de gratis LEGO Life app kunnen kinderen de set nog interactiever bouwen.
Deze set is ideaal als cadeau en bevordert de verbeelding, creativiteit en zelfvertrouwen van kinderen.

Waar is LEGO Hondenspeelplaats 41396 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41396
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een hondenliefhebber én fan van LEGO? Dan is de Hondenspeelplaats speelset absoluut iets voor jou! Met deze set van LEGO Friends kan je urenlang genieten van speelplezier met Mia en haar schattige hondenfiguren Cookie en Coco. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt alles wat je nodig hebt om een fantasierijke dierenwereld te creëren.

De set bestaat uit een hondenglijbaan, een skateboard en een draaiende draaimolen voor de LEGO hondenfiguren. Daarnaast zijn er allerlei leuke speelgoedaccessoires, zoals Mia's zonnebril, de borstel, de voerbak, het hondenkoekje, 2 botten en 2 strikjes voor de hondenfiguren. Hierdoor heb je alles in huis om de hondjes goed te verzorgen en ze de tijd van hun leven te geven in Heartlake City Park.

Vind jij het nog lastig om te bouwen? Maak je geen zorgen! De LEGO glijbaan heeft een startsteenbouwplaat waardoor het bouwen van de set een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Bovendien bevat deze speelset gemakkelijk te volgen instructies waardoor zelfs beginnende bouwers zelfstandig de modellen kunnen bouwen. Hierdoor krijgen kinderen een enorme boost in hun zelfvertrouwen.

En er is meer! Met Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app wordt de bouwervaring nog specialer. Deze digitale, interactieve handleiding heeft zoom- en draaifuncties om kinderen te helpen de LEGO bouwmodellen te maken. Het is een supercoole manier om te bouwen waardoor zelfs jongere kinderen de set zonder hulp kunnen bouwen.

De Hondenspeelplaats speelset is een ideaal verjaardags-, sinterklaas- of verrassingscadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral voor de hondenliefhebbers onder ons. De set kan gemakkelijk in een tas worden gestopt en meegenomen naar het park of op reis. Bovendien worden er geen batterijen gebruikt! De set wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen waardoor ze kunnen oefenen met het zelf vertellen van verhalen terwijl ze genieten van veel creatief speelplezier.

LEGO® 4+ sets zijn een geweldig cadeau om jongere kinderen te laten kennismaken met verschillende LEGO thema's, favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. De startsteenbouwplaten maken het bouwen eenvoudiger en vergroten hun zelfvertrouwen. LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de hoge kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor je erop kunt vertrouwen dat elke LEGO Friends speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, de Hondenspeelplaats speelset is niet alleen leuk om te bouwen, maar zorgt ook voor uren fantasierijk speelplezier en stimuleert de creativiteit en verbeelding van jonge kinderen. Bestel de set vandaag nog en laat je dromen uitkomen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41135

Livi's popsterrenhuis

foto van lego set30413

Flower Cart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.