Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sapwagen 41397

De LEGO Friends Sapwagen (set 41397) is een eenvoudig te bouwen set geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Kinderen kunnen met deze set hun eigen sapjes en smoothies maken.
De set bevat een strand, minipoppetjes van Emma en Andrea, en twee speelgoeddolfijnen.
Met de LEGO Life app kunnen kinderen hun creatie tot leven zien komen.
Deze speelgoedspeelset biedt kleuters een bevredigende bouwuitdaging en is een ideaal cadeau om kinderen kennis te laten maken met de wereld van LEGO Friends.
Bestel de set vandaag nog en laat jouw kleine chef zijn of haar eigen saptruck bouwen!

Waar is LEGO Sapwagen 41397 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
103
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41397
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de kleurrijke wereld van LEGO® Friends en laat kleine chefs genieten van de eenvoudig te bouwen LEGO® Friends Sapwagen (41397). Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt diverse spelstarters om kinderen urenlang bezig te houden en hun creativiteit te stimuleren. Van het maken van smoothies tot chillen op het strand of spelen met de speelgoeddolfijnen, er zijn genoeg avonturen te beleven met deze speelgoedtruck.

Met de LEGO® Friends Sapwagen kunnen kinderen voor hun vrienden en familie de meest heerlijke en gezonde sapjes en smoothies maken. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met het belang van gezond eten en drinken op jonge leeftijd. Dit speelgoed zorgt niet alleen voor plezier, maar helpt kinderen ook om hun zintuigen te ontwikkelen en nieuwe smaken te leren kennen.

Deze LEGO® Friends 4+ set is een leuke manier om kleuters te leren bouwen en doet dus dienst als eerste stap in het LEGO universum. Het model bevat een speciale startsteenbouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers helemaal zelfstandig de trots van het bouwen van een speelgoedtruck kunnen ervaren. De eenvoudige bouw- en speelhandleiding helpt jonge kinderen om de bouwstappen te begrijpen en hun verbeelding en zelfvertrouwen te versterken.

De Sapwagen (41397) bevat een LEGO® strand waar kinderen lekker kunnen bouwen en spelen met de minipoppetjes van Emma en Andrea. Ook zijn er twee speelgoeddolfijnen inbegrepen, zodat kinderen hun eigen fantasierijke avonturen onder water kunnen beleven. 4+ sets helpen kinderen om hun bouwvertrouwen via eenvoudige bouwstappen te ontwikkelen en krijgen hen snel aan het bouwen. Met dit eenvoudige bouwspeelgoed bevestigen kinderen stenen aan het chassis en daarna kan het spelen direct beginnen!

Met de verschillende functies in de LEGO Life app kunnen kinderen hun creatie echt tot leven zien komen. Instructions PLUS laat kinderen stap voor stap zien hoe ze het model moeten bouwen en de verschillende weergavemodi maken het nog makkelijker om te volgen. Doorbreek bouwgrenzen en laat kinderen de wereld van LEGO® Friends verkennen met hun beste vriendinnen aan hun zijde.

Deze speelgoedspeelset biedt kleuters een beheersbare en toch bevredigende bouwuitdaging. De foodtruck is ongeveer 14 cm lang en kan trots op de slaapkamer van kinderen worden neergezet. Er zijn geen batterijen nodig om deze speelgoedfoodtruck te laten rijden, alleen de gretigheid om op weg te gaan en te beginnen met het verkopen van smoothies in Heartlake City samen met Emma!

LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de hoge kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor ze altijd consistent, compatibel en makkelijk te gebruiken zijn. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsstandaarden.

Wil jij jouw kind laten kennismaken met de leuke en educatieve wereld van LEGO® Friends? Dan is de Sapwagen (41397) een ideaal cadeau voor kleuters en jonge kinderen met weinig bouwervaring. Het is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met het bouwen van LEGO stenen en biedt de perfecte gelegenheid om quality time met hen door te brengen. Bestel de Sapwagen (41397) vandaag nog en laat jouw kleine chef zijn of haar eigen saptruck bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41373

Gave octopusrit

foto van lego set41319

Wintersport koek-en-zopiewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.