Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4+ Stephanie's Huis 41398

Met LEGO Friends 4+ Stephanie's Huis (41398) kunnen kinderen eindeloos plezier beleven aan rollenspellen rondom het gezinsleven.
Dit huis heeft 2 verdiepingen, een slaapkamer, een toilet, een keuken, een eetkamer en een schommel in de tuin.
Ideaal voor kleuters die spelenderwijs willen leren bouwen.
Inclusief minipoppetjes van Stephanie, Alicia en James, een schattige hond en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier.

Waar is LEGO 4+ Stephanie's Huis 41398 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
170
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41398
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij klaar voor eindeloos speelplezier met LEGO® Friends 4+ Stephanie's Huis (41398)? Laat je fantasie de vrije loop en verzin de leukste rollenspellen rondom het gezinsleven van Stephanie en haar vrienden. Beleef spannende avonturen in de knusse slaapkamer en ontferm je over de schattige hond Dash in de woonkamer.

Dit huis heeft alle ruimte die je nodig hebt! De bovenverdieping is afneembaar, zodat kinderen gemakkelijk bij alle leuke details op de begane grond kunnen komen. Met 2 verdiepingen, een slaapkamer, een toilet, een keuken, een eetkamer én een schommel in de tuin is dit huis perfect voor urenlang speelplezier.

Daarnaast is deze LEGO 4+ set ideaal voor kleuters die spelenderwijs willen leren bouwen. Met de 2 unieke startstenen kunnen beginnende bouwers helemaal zelfstandig en vol trots hun eigen speelset in elkaar zetten. Dankzij de Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen hun creatie digitaal weergeven en hun zelfvertrouwen en fantasie vergroten.

In deze set vind je ook LEGO Friends minipoppetjes van Stephanie, Alicia en James én een schattige hond. Samen met alle stenen die je nodig hebt om het huis te bouwen, krijg je ook een startsteenbouwplaat en een muurelement om het bouwen nog makkelijker te maken. De schattige accessoires, zoals de minicroissant, stimuleren creatief spel.

Met deze 170-delige set heb je precies genoeg onderdelen om het huis van Stephanie te bouwen. Het model is ca. 16 cm hoog en 12 cm breed en neemt dus niet veel ruimte in beslag. Bovendien is de set compatibel met andere LEGO® onderdelen, zodat kinderen hem kunnen combineren met andere sets die ze al hebben voor nog meer speelmogelijkheden.

Voor deze set zijn geen batterijen nodig, dus je kunt meteen beginnen met bouwen en spelen zodra je hem uit de doos haalt. De set is een geweldig cadeau voor de feestdagen voor kinderen van 4 jaar en ouder die graag het gezinsleven naspelen. Het wordt geleverd met een bouw- en speelgids, zodat kinderen het doel van de bouwstappen leren begrijpen en hun zelfvertrouwen toeneemt.

LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kind veilig kan spelen. Alle LEGO® Friends kinderspeelgoed voor jonge bouwers voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Beleef jouw eigen avonturen in Stephanie's Huis en ontdek hoeveel plezier je kunt hebben met LEGO® Friends. Bestel nu snel jouw eigen exemplaar en geniet van urenlang rollenspelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41717

Mia’s wilde dieren bescherming

foto van lego set41333

Olivia's missievoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.