Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's speelkubus 41400

Maak kennis met LEGO set 41400: Andrea's speelkubus! Deze compacte speelgoedset bevat een glinsterende kubus met een muziekthema en een geheim huisdier.
Bouw de set zelf en speel er overal mee.
Verzamel de vijf verschillende kubussen en verbind ze om meer avonturen te beleven binnen de wereld van LEGO Friends.
Dit speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel nu en ontdek de magische wereld van LEGO Friends!

Waar is LEGO Andrea's speelkubus 41400 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
49
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-03-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41400
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een jonge rockster in de dop? Of droom jij ervan om op het podium te staan en mensen te entertainen met jouw muziek? Dan is LEGO® Friends Andrea's speelkubus set (41400) echt iets voor jou! In deze set vind je alles wat je nodig hebt om de show te stelen als een echte popster.

Deze compacte speelgoedset heeft een prachtige buitenkant van transparant glittermateriaal en bevat een geheim speelgoedhuisdier. Maar dat is nog niet alles! In de kubus vind je ook een speelgoedpiano en -podium, zodat jij je helemaal kunt uitleven met het naspelen van een optreden. En het beste van alles? Je kunt het muziekspeelgoed zelf bouwen en er buiten de doos mee spelen. Geen ontbrekende onderdelen meer wanneer je onderweg bent!

Maar dat is nog niet alles! Deze set is slechts een introductie tot de volledige wereld van LEGO Friends. Er zijn namelijk vijf verschillende kubussen om te verzamelen, elk met een mysterieus huisdier in een willekeurige kleur. Verbind de kubussen aan elkaar en maak leuke vormen. Zo ontdek je steeds meer van de wereld van LEGO Friends, waar je je dromen kunt waarmaken met behulp van fantastische vriendinnen!

Deze set biedt inspiratie voor spannende LEGO® Friends avonturen onderweg. Met dit mooie, compacte speelgoed om te verzamelen kun je Andrea en haar muzikale magie overal mee naartoe nemen. Het is dan ook de perfecte beloning en een ideaal verjaardags- of sinterklaascadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder die houden van compact speelgoed. Maar ook volwassenen zullen deze set waarderen dankzij de mooie vormgeving en het onweerstaanbare speelplezier.

Met Andrea's speelkubus heb je alles in huis om jouw muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Het speelgoed is van hoge kwaliteit en voldoet aan de hoogste industrienormen en de hoge kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van deze set en dat deze altijd veilig is om mee te spelen.

Bestel nu LEGO® Friends Andrea's speelkubus set (41400) en ontdek de fantastische wereld van LEGO Friends, waar dromen werkelijkheid worden en iedereen welkom is. Of je nu jong of oud bent, deze set is gegarandeerd een hit!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41114

Schoonheidssalon

foto van lego set41429

Heartlake City vliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.