Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanies speelkubus 41401

De LEGO Friends Stephanies speelkubus (41401) is perfect om overal mee naartoe te nemen.
Het bevat 1 minipoppetje, een speelgoedhuisdier, een speelgoedtaart, 2 scènes met een bakthema en diverse accessoires.
Kinderen kunnen de kubussen verzamelen en stapelen om leuke vormen te creëren.
Het is ideaal als cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.
Bestel nu en beleef avonturen met de karakters van Heartlake City!

Waar is LEGO Stephanies speelkubus 41401 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-03-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41401
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij ook zo'n fan van LEGO® Friends en kun je geen genoeg krijgen van spannende avonturen met jouw favoriete karakters? Dan is de LEGO® Friends Stephanies speelkubus set (41401) echt iets voor jou! Deze draagbare minipoppetjesset biedt inspiratie voor spannende LEGO® Friends avonturen onderweg en is perfect om overal mee naartoe te nemen.

Smullen maar!

In Stephanies speelkubus (41401) zit 1 minipoppetje, een speelgoedhuisdier, een speelgoedtaart, 2 scènes met een bakthema en diverse accessoires, evenals een stickervel om het aan je eigen smaak aan te passen. Kinderen kunnen Stephanie graag helpen om een speelgoedtaart te bakken. De keukenset om zelf te bouwen kan eruit worden gehaald zodat kinderen ook buiten de doos ermee kunnen spelen. Het keukentje kan ook worden bevestigd aan de kubus – nooit meer ontbrekende stenen als kinderen onderweg met LEGO® spelen! De 2 helften kunnen losgemaakt worden zodat kinderen het bakplezier met een vriend of vriendin kunnen delen.

Doosje vol leuks

Elke kubus laat kinderen proeven aan de LEGO® Friends wereld. Als ze trek hebben in meer, kunnen ze de 4 andere kubussen verzamelen. Elke draagbare speelgoedkubus bevat een mysteriehuisdier in een verrassingskleur, die pas wordt onthuld als de kubus wordt geopend. Kinderen kunnen de kubussen opstapelen of verbinden om zo leuke vormen te creëren. Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek waar ze hun dromen kunnen najagen met de steun van fantastische vriendinnen.

Ideaal voor onderweg

De perfecte beloning en een ideaal verjaardags- of sinterklaascadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder die houden van compact, draagbaar speelgoed. Deze eenvoudige modellen zijn een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met het LEGO® universum, zodat het spelen snel kan beginnen. Elke kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm diep waardoor het een ideaal speeltje is om mee te nemen uit spelen om LEGO® plezier met vrienden te delen. Het kleurrijke, compacte speelgoed is ook geweldig voor het leuker maken van lange autoritten.

Kwaliteit en veiligheid

Zoals alle LEGO® sets wordt ook dit leuke speelgoed geleverd met duidelijke gedrukte instructies. Deze zijn zo ontworpen dat kinderen vanaf 6 jaar ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene kunnen beginnen met bouwen. LEGO® bouwstenen en leuk speelgoed voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen kwaliteitseisen. Kinderen die deze speelset bouwen, zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer eenvoudig van elkaar te halen zijn. We gooien, verhitten, bijten, bekrassen en testen de LEGO® stenen en onderdelen op alle mogelijke manieren om te garanderen dat elke LEGO® bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, deze LEGO® Friends Stephanies speelkubus set (41401) biedt urenlang speelplezier voor jong en oud en is ideaal om mee te nemen overal waar je naartoe gaat. Bestel hem vandaag nog en beleef de leukste avonturen met je favoriete karakters van Heartlake City!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41679

Boshuis

foto van lego set41663

Emma's Dalmatiërkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.