Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's speelkubus 41404

Met LEGO Friends Emma's speelkubus (41404) kunnen kinderen hun eigen miniatuurfotostudio bouwen en schattige mysteriehuisdieren verzorgen en fotograferen.
De kubus is draagbaar en kan worden gesplitst en gestapeld.
Een geweldig cadeau voor creatieve kinderen van 6 jaar en ouder.
Bestel nu en bezorg jouw kind flexibel en creatief speelplezier!

Waar is LEGO Emma's speelkubus 41404 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
36
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-03-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41404
lego insiders punten icoon
75
punten

Verras jouw creatieve en avontuurlijke kind met LEGO® Friends Emma's speelkubus (41404). Deze compacte speelgoedset is perfect voor kinderen die houden van vriendelijke huisdieren en fotografie. Met deze speelkubus kunnen kinderen hun eigen miniatuurfotostudio bouwen en schattige mysteriehuisdieren verzorgen en fotograferen.

Flexibel plezier staat voorop bij deze LEGO Friends kubus. De elementen van de speelgoedhuisdierenverzorgingsset kunnen uit de kubus worden gehaald, zodat kinderen kunnen genieten van origineel en creatief speelplezier. De elementen kunnen ook bevestigd worden onder in de kubus voor handig speelplezier onderweg – raak nooit meer stenen kwijt! De kubus kan zelfs in tweeën worden gesplitst, zodat kinderen de minifotostudio met een vriendje of vriendinnetje kunnen delen.

Elke draagbare speelgoedkubus bevat een mysteriehuisdier in een willekeurige kleur – de verrassing binnenin ontdekken maakt deel uit van het plezier! Er zijn in totaal 5 kubussen om te verzamelen. Het stapelbare speelgoed heeft scharnieren aan de zijkanten die kunnen worden verbonden met de andere kubussen om een unieke opstelling te maken. Laat jouw kind kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek van alledaagse helden waar ze een warm welkom wacht!

Deze speelkubus is niet alleen leuk om mee te spelen, maar biedt ook veel ontdekkingen voor onderweg. Naast een verzorgings- en fotostudio om zelf te bouwen bevat de kubus 1 minipoppetje en een speelgoedhuisdier. Met het bijgevoegde stickervel kunnen kinderen de kubus naar hun eigen smaak aanpassen. Bovendien kunnen kinderen deze kubussen op elkaar stapelen of met elkaar verbinden om ze op allerlei creatieve manieren neer te zetten.

De kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm diep en past gemakkelijk in een rugzak of handtas. Het is ideaal draagbaar speelgoed voor lange ritten en ook een leuke set om op een bureau neer te zetten. Dit reisspeeltje heeft gelukkig geen batterijen nodig om het fantasierijke spel tot leven te brengen. Dat betekent dat het plezier nooit hoeft op te houden, waar kinderen ook zijn: in de auto, in de trein of in het vliegtuig.

Deze LEGO Friends speelkubus is het perfecte cadeau voor creatieve kinderen van 6 jaar en ouder. Het eenvoudige model is aantrekkelijk voor kinderen die nog niet bekend zijn met LEGO speelgoed. Als ouder hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en veiligheid van dit speelgoed, omdat LEGO voldoet aan de hoogste industrienormen en aan hun eigen kwaliteitseisen. De stenen passen stevig op elkaar en zijn elke keer weer gemakkelijk van elkaar te halen.

Laat jouw kind kennis maken met de wereld van LEGO Friends. Waar ze leren dat ze kunnen bereiken wat ze maar willen, zolang ze hun hart maar volgen. In deze wereld is er ruimte voor iedereen, want er is altijd ruimte voor nog een vriend of vriendin.

Bestel nu LEGO® Friends Emma's speelkubus (41404) en bezorg jouw kind flexibel en creatief speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41705

Heartlake City Pizzeria

foto van lego set41423

Tijger reddingsactie met luchtballon in jungle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.