Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanies winkelspeelkubus 41406

Met LEGO Friends Stephanies winkelspeelkubus (41406) heb je een wereld aan speelplezier binnen handbereik.
Verzamel alle 5 kubussen, stapel en verbind ze voor eindeloos speelplezier.
Speel als eigenaresse van een schoonheidssalon en ontdek Heartlake City met fantastische vriendinnen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en perfect voor draagbaar vermaak onderweg.

Waar is LEGO Stephanies winkelspeelkubus 41406 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
30-06-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41406
lego insiders punten icoon
75
punten

Hey jij daar, ben jij ook zo klaar met de verveling tijdens lange reizen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Met LEGO® Friends Stephanies winkelspeelkubus (41406) heb jij een hele wereld aan speelplezier binnen handbereik.

Stap in de fantastische wereld van Heartlake City en kruip in de huid van Stephanie, de eigenaresse van een schoonheidssalon. Speel dat je de klant bent die lekker verwend wordt, of word zelf de verkoopster achter de kassa. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar dat is nog niet alles! Elke draagbare LEGO Friends speelkubus bevat een mysteriehuisdier in een onbekende kleur. Verzamel ze allemaal en laat jouw verzameling groeien. En het flexibele speelplezier stopt niet bij alleen spelen met de kubus. Haal de schoonheidssalon eruit en speel ook daarbuiten verder. Je kunt zelfs de onderdelen vastmaken aan de onderkant van de kubus, zo raak je nooit meer iets kwijt onderweg! En de 2 helften kunnen worden gesplitst om het kubusplezier te delen met een vriend of vriendin.

Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg, elke kubus laat jou proeven van de LEGO Friends wereld. Verzamel alle 5 kubussen en stapel ze op elkaar of maak er coole opstellingen mee. Laat jouw fantasie de vrije loop en ontdek Heartlake City met fantastische vriendinnen.

De kubussen bieden groots plezier in een kleine ruimte en zijn ideaal voor draagbaar vermaak. Binnenin vind je 1 minipoppetje, een speelgoedhuisdier, make-up, een haarborstel en diverse minipoppetjesaccessoires – plus een stickervel om de winkel naar eigen smaak aan te passen.

Nog een groot voordeel van deze kubussen is dat kinderen er buiten de kubus mee kunnen spelen en ze kunnen stapelen en verbinden met andere LEGO® Friends kubussen. Zo creëren ze hun eigen LEGO wereld die nooit gaat vervelen.

Deze minipoppetjesset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen of sinterklaas. De kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm hoog, waardoor het een leuk speeltje is om mee te nemen op een speelafspraak om het schoonheidssalonplezier met vrienden te delen. Dit compacte speelgoed is ook handig voor het minder saai maken van lange autoritten.

Maak kennis met de wereld van Heartlake City, een plek van leuk fantasierijk spel en alledaagse helden waar kinderen personages zullen vinden die net als zijzelf zijn en waar iedereen welkom is.

En wees gerust, bij de LEGO Groep testen we de LEGO® stenen, onderdelen en minipoppetjes van deze speelset op alle denkbare manieren om te garanderen dat elke LEGO bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Waar wacht je nog op? Doe mee aan de LEGO Friends wereld en ontdek alle mogelijkheden van Stephanies winkelspeelkubus. Verzamel alle kubussen en ontdek Heartlake City samen met jouw vriendinnen. Bestel jouw eigen exemplaar vandaag nog en maak van verveling tijdens lange reizen jouw verleden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41730

Autumns huis

foto van lego set41758

LEGO® Friends adventkalender 2023

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.