Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's winkelspeelkubus 41407

De LEGO Friends Olivia's Winkelspeelkubus (41407) is gevuld met minisnoepwinkelspeelgoed, een minipoppetje, speelgoedsnoepaccessoires en een namaakchocoladefontein.
Het is draagbaar en ideaal voor onderweg.
Er zijn nog vier andere Friends kubussen met winkelthema om te verzamelen en stapelen, en de set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Olivia's winkelspeelkubus 41407 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
30-06-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41407
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor speelgoedplezier? Dan mag je deze LEGO® Friends Olivia's winkelspeelkubus (41407) niet missen! Deze draagbare kubus is gevuld met minisnoepwinkelspeelgoed om zelf te bouwen, een minipoppetje om te verzamelen, tal van speelgoedsnoepaccessoires en zelfs een namaakchocoladefontein. En als extra verrassing is er ook nog een mysteriehuisdier te ontdekken.

Voor de kleine shopper van jouw gezin is deze kubus een droom die uitkomt. Het draagbare speelgoed past gemakkelijk in een tas, zodat kinderen het altijd bij de hand hebben. Neem de kubus mee tijdens het winkelen, op vakantie of speel er gewoon thuis mee!

Naast dat de elementen kunnen worden uitgehaald om er los mee te spelen, kan alles ook vastgezet worden op de bodem voor winkelplezier onderweg. En er is nog meer goed nieuws: er zijn nog vier andere Friends kubussen met winkelthema om te verzamelen en te stapelen! Zo ontstaat er een miniwinkelcentrum dat kinderen blijft uitdagen.

De kubus is zo’n 8 cm breed en 6 cm hoog en is daarmee ideaal om mee te nemen voor playdates. En dankzij de eenvoudige instructies is het bouwen van deze set een fluitje van een cent.

Deze LEGO® Friends set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt groots speelplezier in een kleine ruimte. In de kubus vinden kinderen een minipoppetje, een speelgoedhuisdier, een chocoladefontein, een kauwgomballenautomaat en talloze minipoppetjesaccessoires. Er is zelfs een stickervel meegeleverd zodat kinderen de kubus naar eigen smaak kunnen aanpassen.

De kubus bevat geen batterijen en de stenen van deze speelgoedset passen stevig op elkaar. LEGO® bouwstenen en speelgoed voldoen aan de hoogste industrienormen en de strikte kwaliteitscriteria van de LEGO Groep. De stenen van deze speelgoedset kunnen eenvoudig van elkaar gehaald worden en zijn getest op veiligheid en duurzaamheid.

Gun jouw kind een zoete, onverwachte traktatie met deze snoepwinkel-speelkubus of geef het cadeau als verjaardags- of sinterklaascadeautje. De set is eenvoudig maar biedt tal van mogelijkheden, waardoor kinderen creatief kunnen spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Laat je kind binnenkort kennismaken met de te gekke wereld van Heartlake City, waar spel en vrienden centraal staan. Bestel nu deze leuke LEGO® Friends set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41709

Vakantie strandhuis

foto van lego set41121

Avonturenkamp wildwatervaren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.