Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's zomerspeelkubus 41411

De LEGO set 41411, Stephanie's zomerspeelkubus, is het perfecte cadeau voor creatieve kinderen die graag rondtoeren met hun show.
Het bevat een verrassingsdier, een speelgoedplatenspeler en strandaccessoires.
De kubus kan in tweeën worden gesplitst en gestapeld worden met andere kubussen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Koop nu en geniet van vakantiepret met LEGO Friends!

Waar is LEGO Stephanie's zomerspeelkubus 41411 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41411
lego insiders punten icoon
75
punten

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een jonge entertainer? Zoek niet verder! Stephanie's zomerspeelkubus (41411) van LEGO® Friends is het ideale cadeau voor creatieve kinderen die graag rondtoeren met hun show. Deze draagbare kubus brengt vakantiepret in de palm van hun handen, waar ze ook gaan of staan.

De LEGO® Friends zomerspeelkubus bevat een verrassingsdier in een willekeurige kleur dat kinderen verzamelen en laten groeien. Laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze zich voorstellen dat ze de DJ zijn die relaxte zomerse nummers draait op vakantie.

Wat zit er in de doos? Buiten de verrassingsdieren zit er ook een speelgoedplatenspeler en alle bouwbare LEGO® Friends strandaccessoires. Kinderen kunnen er buiten de kubus mee spelen door de strandelementen uit te nemen. Deze kunnen ook aan de bodem van de kubus worden bevestigd zodat ze niet kwijtraken wanneer de kubus wordt meegenomen voor onderweg! De kubus kan bovendien in tweeën worden gesplitst, voor dubbel het speelplezier samen met een vriend of vriendin.

Er zijn in totaal vijf kubussen om te verzamelen, en allemaal geven ze een voorproefje van de betoverende LEGO® Friends wereld. De kubussen kunnen op elkaar worden gestapeld of aan elkaar worden bevestigd om coole vormen te creëren. Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, waar ze feest kunnen vieren en genieten met hun geweldige vriendinnen!

Deze speelkubus is ideaal voor lange autoritten en onderweg, en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze spelen en zich vermaken met dit flexibele speelgoed. Dit 47-delige, snel te bouwen zomerspeelgoed is een geweldig geschenk voor kinderen van 6 jaar en ouder, of voor creatieve kinderen die nog nooit eerder met LEGO® stenen hebben gebouwd.

Deze LEGO® Friends set met Stephanie heeft geen batterijen nodig om het creatieve spel tot leven te laten komen en het is gemakkelijk te monteren dankzij de eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies. Laat je kinderen kennismaken met LEGO® Friends speelgoed dat hun fantasie prikkelt. Heartlake City is een plek vol spannend fantasierijk speelplezier en alledaagse helden. Maak nu kennis met LEGO® Friends Stephanie's zomerspeelkubus (41411) en breng de vakantiepret tot leven. LEGO® bouwstenen en kinderspeelgoed voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor kinderen elke keer weer gemakkelijk kunnen bouwen en spelen.

Koop nu Stephanie's zomerspeelkubus (41411) en maak er een onvergetelijke vakantie van met LEGO® Friends!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41683

Paardrijbasis in het bos

foto van lego set41432

Alpaca berg jungle reddingsactie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.