Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends adventkalender 41420

De LEGO Friends adventkalender (41420) is een leuke manier om af te tellen tot Kerstmis.
Het bevat schattige kerstfiguren die passen bij drie thema's: Emma's kamer, de speelgoedwerkplaats van de Kerstman en een winterwonderland.
Achter de 24 deurtjes zitten verrassingen verstopt die kinderen kunnen bouwen en verzamelen.
De modellen kunnen worden gebruikt als decoratie of om creatieve verhalen mee te verzinnen en mee te spelen.
De kalender is eenvoudig te bouwen en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog en maak de feestdagen extra speciaal!

Waar is LEGO LEGO® Friends adventkalender 41420 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
236
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41420
lego insiders punten icoon
187
punten

Maak het aftellen tot Kerstmis nog leuker met de LEGO® Friends adventkalender (41420)! Deze kalender zit boordevol schattige kerstfiguren die perfect passen bij een van de drie thema's: Emma's kamer, de speelgoedwerkplaats van de Kerstman en een winterwonderland. Achter elk van de 24 deurtjes zit een verrassing verstopt die kinderen kunnen bouwen en verzamelen om zo zelf het verhaal compleet te maken.

Kinderen kunnen de modellen in hun kamer neerzetten ter decoratie of er creatieve verhalen mee verzinnen en er urenlang mee spelen. Zo bevatten sommige modellen leuke, dynamische functies, zoals een speelgoedskateboard dat echt rolt en een sneeuwbalkatapult waarmee je sneeuwballen kunt lanceren.

De LEGO® Friends adventkalender is eenvoudig te bouwen en bevat duidelijke instructies, zodat kinderen vanaf 6 jaar de cadeautjes snel in elkaar kunnen zetten en ermee kunnen spelen. Van minipoppetjes van LEGO Friends Kerstvrouw en 2 elfen tot een bouwbare speelgoedpinguïn en andere coole, feestelijke verrassingen, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden in deze adventkalender.

De doos is ca. 25 cm hoog, 37 cm breed en 6 cm diep en kan stevig worden neergezet. Kinderen kunnen hun andere LEGO® modellen ook een vleugje kerstmagie geven, aangezien de leuke speelcadeautjes compatibel zijn met alle LEGO sets. Bovendien heb je geen batterijen nodig voor onbeperkt speelplezier met deze adventkalender met winterthema.

Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, een plek vol creatief speelplezier, hechte vriendschappen en alledaagse helden, waar kinderen leren dat al hun dromen werkelijkheid kunnen worden als ze hun hart maar volgen. Deze LEGO® Friends adventkalender met 236 onderdelen is dan ook het perfecte cadeau om af te tellen tot de kerstdagen en biedt kinderen urenlang speelplezier.

Alle LEGO® bouwsets voor kinderen voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk uit elkaar kunnen worden gehaald – en dat is al zo sinds 1958. De LEGO® Groep test alle stenen en bouwbare minipoppetjes van deze aftelkalender tot het uiterste om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met de LEGO® Friends adventkalender (41420) hebben kinderen elke dag iets om naar uit te kijken tijdens het aftellen tot Kerstmis en kunnen ze hun kerstversieringen naar een hoger niveau tillen met deze schattige en feestelijke speelgoedfiguurtjes. Bestel jouw exemplaar vandaag nog en maak de feestdagen nog specialer!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41434

Andrea's junglespeelkubus

foto van lego set41753

Pannenkoekenwinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.