Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Panda jungle boomhut 41422

Ontdek de prachtige natuur en zorg voor geredde panda's met de LEGO Friends Panda Jungle Boomhut speelset (41422).
Deze set biedt kinderen vanaf 7 jaar de mogelijkheid om hun eigen avonturen in de jungle te beleven.
Met bouwbare minipoppetjes en speelgoedpanda's kunnen kinderen hun eigen unieke speelervaring creëren.
De jungleboomhut bevat verschillende speelattributen voor urenlang speelplezier.
Deze 265-delige set is het perfecte cadeau voor avontuurlijke kinderen en stimuleert tevens aandacht voor natuur en dieren.
Download de LEGO Bouwinstructies app voor een 3D-bouwervaring.

Waar is LEGO Panda jungle boomhut 41422 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
265
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41422
lego insiders punten icoon
225
punten

Laat kinderen de prachtige natuur ontdekken en zorg voor geredde panda's met de LEGO® Friends Panda Jungle Boomhut speelset (41422). Dit is het perfecte speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op avonturen in de jungle!

Met de schattige dierenreddingsset kunnen kinderen hun eigen spannende verhalen bedenken en naspelen. De set bevat bouwbare minipoppetjes en 3 speelgoedpanda's die allemaal een eigen karakter hebben. Zo creëren kinderen hun eigen unieke speelervaring!

Kinderen kunnen de populaire LEGO® Friends tv-serie tot leven brengen in hun eigen kamer. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van het bedenken en naspelen van creatieve verhalen. Daarnaast stimuleert deze speelset kinderen om te leren voor dieren en het milieu te zorgen.

De jungleboomhut is voorzien van alle nodige speelattributen, zoals een klimrek, een wipwap en een glijbaan. Het is de perfecte speeltuin voor de panda's en zorgt voor urenlang speelplezier.

LEGO Friends is er trots op om samen te werken met de National Geographic Explorers die hun passie en creativiteit inzetten om bedreigde diersoorten in de jungle te beschermen en een betere wereld voor ons allemaal op te bouwen. De Panda Jungle Boomhut speelset is een geweldige manier om kinderen te laten zien hoe belangrijk het is om te zorgen voor de natuur en de dieren die erin leven.

Deze 265-delige set is het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op avonturen in de natuur. Het is ideaal voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden. De boomhut is ca. 17 cm hoog en 16 cm breed, en is dus gemakkelijk op een bureau of plank op te zetten.

De instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen. Maar om het bouwen nog leuker te maken, kun je de LEGO Bouwinstructies app downloaden en Instructions Plus gebruiken, waarmee kinderen hun bouwwerk in 3D kunnen bekijken!

LEGO® bouwspeelgoed voor kinderen voldoet al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Hierdoor zijn de stenen steeds weer eenvoudig in elkaar gezet en uit elkaar gehaald kunnen worden.

Geen batterijen nodig! Dus wanneer kinderen zin hebben in flink wat creatieve pret in de jungle, is dit speelgoed er altijd klaar voor.

Ontdek de LEGO® Friends Panda Jungle Boomhut speelset (41422) en beleef urenlang speelplezier terwijl je zorgt voor de panda's en de prachtige jungle verkent!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41008

Heartlake zwembad

foto van lego set41094

Heartlake vuurtoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.