Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tijger reddingsactie met luchtballon in jungle 41423

Ga op avontuur in de jungle met LEGO Friends Tijger reddingsactie met luchtballon (41423)! Red een tijgerwelpje en andere dieren met behulp van de heteluchtballon.
Deze speelset biedt talloze speelmogelijkheden, bevat Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app en is compatibel met andere LEGO sets.
Geschikt voor creatieve kinderen die van actie, natuur en dieren verzorgen houden.

Waar is LEGO Tijger reddingsactie met luchtballon in jungle 41423 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 35.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
302
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41423
lego insiders punten icoon
337
punten

Ga mee op avontuur in de jungle met LEGO® Friends Tijger reddingsactie met luchtballon (41423)! In deze speelset kunnen kinderen hun eigen reddingsmissies bedenken en beleven. Help de mini-poppetjes Emma en Andrea om een schattig tijgerwelpje van een waterval te redden met behulp van de heteluchtballon. Maar let op, want er zijn nog meer dieren die hulp nodig hebben, zoals een speelgoedpapegaai en een babyschildpad.

De set bevat talloze speelmogelijkheden, zoals het observeren van babytijgers in hun grot, het verkennen van een rotsachtige waterval en het ontdekken van diamanten. Als ze nog niet genoeg avontuur hebben gehad, kunnen kinderen de kiepfunctie gebruiken om de mini-poppetjes in het bruisende water te laten vallen. Maar geen zorgen, ze kunnen weer gered worden met de heteluchtballon.

Deze reddingsspeelset van LEGO® Friends is inclusief Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Met behulp van de zoom-, draai- en visualiseerfuncties voelen kinderen zich al snel echte meesterbouwers! Bovendien is LEGO Friends een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers, die zich inzetten voor de bescherming van bedreigde diersoorten in de jungle en het bouwen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Kinderen kunnen op allerlei manieren spelen met deze 302-delige tijgerspeelgoedset, waardoor het een geweldig cadeau is voor een verjaardag of de feestdagen. De waterval is ca. 15 cm hoog en 11 cm breed en het ideale formaat om ergens op een mooi plekje neer te zetten. De set is compatibel met alle andere LEGO® sets, dus kinderen kunnen hem naar hartenlust combineren voor een echt creatieve speelervaring.

Er zijn geen batterijen nodig voor een heleboel actie en dankzij de doorschijnende stenen lijkt het water van de waterval echt te stromen. Als je kinderen nog nooit met LEGO® speelgoed hebben gespeeld, geen zorgen! De duidelijke handleiding en Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app maken het gemakkelijk om alles te bouwen. Bovendien voldoen LEGO® stenen aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor ze gemakkelijk in elkaar gezet en uit elkaar gehaald kunnen worden - en dat is al zo sinds 1958.

Laat je kinderen hun eigen avonturen beleven in de jungle met deze kleurrijke en gedetailleerde heteluchtballonset van LEGO® stenen voor kinderen die dol zijn op actie, de natuur en het verzorgen van dieren. Koop de LEGO® Friends Tijger reddingsactie met luchtballon in jungle (41423) vandaag nog en ontdek een wereld vol reddingsactie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.95 (25-05-2023) € 35.95 (25-05-2023) € 35.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41121

Avonturenkamp wildwatervaren

foto van lego set41306

Mia's strandscooter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.