Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle reddingsbasis 41424

De LEGO set 41424 Jungle Reddingsbasis is een speelset waarin kinderen hun eigen avonturen kunnen beleven in de jungle.
Met de samenwerking met National Geographic Explorers draagt LEGO Friends bij aan het werk van het beschermen van bedreigde diersoorten en het bouwen aan een betere wereld.
De set bevat minipoppetjes, dierenfiguren en accessoires om een echte jungle missie na te bootsen.
Het bouwen van de set is uitdagend en biedt veel plezier.
Bestel vandaag nog en ontdek de avonturen in de jungle!

Waar is LEGO Jungle reddingsbasis 41424 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
648
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41424
lego insiders punten icoon
600
punten

Welkom in de jungle! Waar kinderen deel kunnen uitmaken van hun eigen reddingsteam met de LEGO set 41424 Jungle Reddingsbasis. Dit is geen gewone speelgoedset. Hiermee kunnen kinderen hun eigen avonturen beleven in het midden van de jungle. Van het redden van wilde dieren, tot het verkennen van de bossen met hun eigen drone en alles wat daartussen ligt.

LEGO® Friends is trots op hun samenwerking met National Geographic Explorers. Met deze samenwerking dragen ze bij aan het werk van National Geographic Explorers die elk jaar uitreizen om bedreigde diersoorten te beschermen en te bouwen aan een betere wereld voor ons allemaal. Het Jungle reddingsteam is een geweldige manier voor kinderen om te leren over waardering en vertrouwen hebben in de natuur om ons heen.

Met deze reddingsset van LEGO® Friends kunnen kinderen alle kanten op. Ze kunnen zich als ware verzorgers voelen en de gewonde dieren redden, zoeken naar wilde dieren in de jungle of de technologie in de uitkijktoren met zonnepanelen gebruiken om de dieren te beschermen. De set spreekt kinderen van alle leeftijden aan en biedt veel creativiteit, verbeelding en plezier.

De set bevat drie LEGO® Friends minipoppetjes - Andrea, Mia en Olivia - om mee te spelen. Naast deze minipoppetjes zitten er ook figuren van 2 olifanten en 2 luiaards in de set. Met behulp van de coole accessoires, zoals de speelgoedwalkietalkies, het dierenreddingspakket en de robot/drone, zullen de kinderen zich in een echte jungle missie wanen.

Deze reddingsbasis set bestaat uit een kliniek en een uitkijktoren die met elkaar zijn verbonden door middel van een touwbrug. De vriendinnen kunnen snel op weg op de quad om een luiaard uit de boom te redden en daarna even lekker bijkomen in de boomhut. De set biedt kinderen vanaf 8 jaar een geweldig bouwproject dat tegelijkertijd uitdagend is. Het is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen die van dieren houden en ze willen verzorgen.

De boomhut is ongeveer 28 cm hoog en 31 cm breed en is een echte blikvanger. Alle LEGO® speelgoed past op elkaar, waardoor kinderen andere LEGO stenen kunnen toevoegen voor meer mogelijkheden. Bovendien zijn er geen batterijen nodig voor alle spannende actie in de jungle - de boom van de luiaard 'vliegt in brand' door middel van een met de hand bedienbare duwfunctie. Dat betekent dat kinderen meteen dieren kunnen gaan redden zodra ze de set hebben gebouwd.

De set bevat stapsgewijze instructies en bouwen kan nog leuker worden gemaakt door de LEGO® Bouwinstructies app te downloaden. Daar vind je de intuïtieve Instructions PLUS, waarmee kinderen hun bouwwerk kunnen inzoomen en het kunnen draaien en bekijken. LEGO® Friends sets voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Naast het voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, wordt LEGO® speelgoed tot het uiterste getest door de LEGO Groep. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een speelset hebt gekocht waarmee kinderen veilig kunnen spelen.

Laat kinderen kennismaken met de Jungle Reddingsserie en laat ze de uitdaging aangaan samen met de LEGO® Friends. Dit is een geweldige manier om hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen terwijl ze leren over de natuur en de dierenwereld. Bestel vandaag nog jouw eigen Jungle Reddingsbasis set en beleef samen alle avonturen in de jungle!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 64.95 (25-05-2023) € 64.95 (25-05-2023) € 64.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41711

Emma’s kunstschool

foto van lego set41401

Stephanies speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.