Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia‘s bloementuin 41425

Stimuleer de liefde voor de natuur met LEGO Friends Olivia's bloementuin (41425).
Deze 92-delige bouwset biedt educatief speelplezier voor kinderen vanaf 6 jaar.
Kinderen kunnen op plantenjacht gaan met Olivia, de planten verzorgen met de robot Zobo en hun creativiteit uiten zonder batterijen.
Laat de natuur bloeien!

Waar is LEGO Olivia‘s bloementuin 41425 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41425
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de kleurrijke en fantastische wereld van LEGO® Friends, waar we de liefde voor de natuur stimuleren met Olivia's bloementuin (41425). Deze speelgoedtuin met 92 onderdelen is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar die nog niet veel met LEGO hebben gebouwd en is daarom het ideale verjaardagscadeau voor elk kind dat van spelen houdt.

Kleine botanici worden dolenthousiast en gaan op plantenjacht met Olivia in het platteland, waar zeldzame bloemen te vinden zijn die Olivia kan bestuderen. Ze kunnen rondrijden in het coole voertuig en daarna bij Olivia's kas LEGO Friends Zobo de robot helpen met het tuingereedschap om voor de planten te zorgen. De speelgoedplanten zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook heel educatief omdat kinderen spelenderwijs leren hoe ze voor planten moeten zorgen.

Deze 92-delige bouwset is heel eenvoudig te bouwen, waardoor kinderen binnen een paar minuten kunnen gaan spelen. Het is compact en neemt weinig ruimte in, dus kinderen kunnen het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het speelgoedvoertuig is ca. 4cm hoog en 6 cm lang en de kas ca. 7 cm hoog en 4 cm breed, dus het past gemakkelijk in een rugzak. Het perfecte speelgoed om te delen met vriendjes en vriendinnetjes.

De LEGO® Friends wereld is een spannende plek waar kinderen op missies kunnen gaan, hun interesses kunnen ontdekken en gewoon lekker kunnen spelen met vijf fantastische meiden (Mia, Olivia, Emma, Stephanie en Andrea) en al hun dierenvrienden. Laat kinderen kennismaken met deze wereld door klein te beginnen met deze leuke bouwset of breid hun speelervaring uit met grotere producten boordevol functies.

Bij LEGO nemen we veiligheid en kwaliteit serieus. Onze stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen. We testen en analyseren onze producten om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met de LEGO® Friends Olivia's bloementuin (41425) kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen beleven. Er zijn geen batterijen nodig, dus het creatieve plezier kan meteen beginnen. Aan de slag met deze leuke en kleurrijke bouwset en laat de liefde voor de natuur bloeien!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41743

Kapper

foto van lego set41748

Heartlake City Buurtcentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.