Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandhuis 41428

Met LEGO Friends Strandhuis (41428) beleef je de zomer op een kleurrijke en bouwbare manier.
Verwen je creativiteit met dit vakantiehuis vol leuke details en accessoires.
Ga koken, peddelen, surfen en voorkom dat een brutale krab je camera steelt.
Bouw het strandhuis en geniet van eindeloos speelplezier met minipoppetjes van Mia en Andrea, en figuren zoals een flamingo en dolfijnen.
Deze set is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen van LEGO.
Met duidelijke instructies en eindeloze speelmogelijkheden is dit een geweldig cadeau voor jonge bouwers.

Waar is LEGO Strandhuis 41428 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
444
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41428
lego insiders punten icoon
375
punten

Beleef de zomer op een geweldige, bouwbare manier met het LEGO® Friends Strandhuis (41428)! Gebruik je fantasie en speel urenlang met dit kleurrijke vakantiehuis. Met de 444-delig set ontdek je allemaal leuke accessoires en bouwstenen om je eigen zonnige avonturen te beleven. Ga je liever koken in de keuken, peddelen op de waterfiets, surfen op de surfplank of misschien voorkomen dat een brutale krab je camera steelt? Alles is mogelijk met deze set!

Laat je creativiteit de vrije loop met alle leuke details van deze set. Je vindt een buitendouche en een badkamer waar de meiden zich kunnen klaarmaken voor het feest en het strand. Open het dak en ontdek een dj-terras met luidsprekers, lampen en een toetsenbord. Laat de kinderen de hele nacht dansen met vrienden op dit cool strandfeest. Als ze moe zijn van al het feesten, kunnen de meiden uitrusten in hun gezellige slaapkamer met 2 bedden en een bureau.

Zelfs de minipoppetjes van LEGO® Friends Mia en Andrea zijn speciaal ontworpen om te passen bij deze set. Speel eindeloos met de flamingofiguur (nieuw vanaf juni 2020) en de dolfijnenfiguur en beleef allerlei verhalen! Ronddobberen op de golven met een speelgoedsurfplank, zonnebaden in de hangmat onder de palmboom en relaxen in de slaapkamer met de minipoppetjes... dat is pas genieten!

Deze beach house set is het perfecte cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder die van creatieve en fantasierijke spelletjes houden. Het brengt ze uren en uren speelplezier en uitdaging. Laat ze hun eigen strandhuis bouwen dat als een echte blikvanger is met hoogte van ca. 17 cm en een breedte van ca. 21 cm. Combineer deze leuke set met andere LEGO® sets voor nog meer creatieve speelmogelijkheden.

LEGO® Friends moedigt meiden aan om hun eigen unieke passies en interesses te ontdekken. Laat ze de wereld van Heartlake City verkennen met Olivia, Mia, Stephanie, Emma en Andrea die allemaal hun eigen unieke persoonlijkheid en talenten hebben. Ontdek waar je passies en interesses liggen en maak nieuwe vriendinnen!

Bovendien voldoet deze LEGO® speelset aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Alle onderdelen zijn gemakkelijk vast te pakken en te bouwen door kleine handjes. Wij testen alle speelsets om te zorgen dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat wij het beste en veiligste kinderspeelgoed kunnen bieden.

Deze LEGO® Friends Strandhuis set is een geweldig verjaardags- of vakantiecadeau voor jonge bouwers. We hebben duidelijke instructies meegeleverd zodat kinderen vanaf 6 jaar makkelijk zelf kunnen bouwen. Laat hun verbeelding de vrije loop en geniet deze zomer van onbegrensd LEGO® bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (24-05-2023) € 39.95 (24-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41687

Magische kermiskraampjes

foto van lego set42621

Heartlake City ziekenhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.