Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zomer Waterpretpark 41430

Met LEGO Friends Zomer Waterpretpark (41430) haal je het plezier van een waterpark naar huis.
Deze set bevat 3 glijbanen, een waterkanon, een wateremmer en ontspanningsonderdelen zoals een bubbelbad en zonnebedden.
Speelrollen en verhalen kunnen worden gecreëerd met de badmeester en flamingofiguur.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan worden gecombineerd met andere LEGO-stenen.
Een geweldig cadeau voor bouwers en creatieve kinderen.

Waar is LEGO Zomer Waterpretpark 41430 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
1001
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41430
lego insiders punten icoon
825
punten

Duik in de wereld van Heartlake City en beleef de leukste avonturen met LEGO Friends Stephanie, Emma, Mia, Olivia en Andrea! Met de Zomer Waterpretpark speelgoedset (41430) haal je het plezier van een waterpark naar de slaapkamer van je kind. Dit geweldige bouwspeelgoed zit boordevol coole en creatieve details waarmee kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

De set bevat niet 1, maar 3 glijbanen! Zo kunnen je kinderen met de bouwbare minipoppetjes van Stephanie, Emma en Olivia van alle drie de glijbanen afglijden. De nieuwe gesloten buisglijbaan is vanaf juni 2020 beschikbaar. Voor nog meer waterpret bevat de set ook een waterkanon en een wateremmer die met een druk op de knop kan kantelen om de vriendinnen eens lekker nat te maken. Na al dat drukke speelplezier is het tijd voor wat ontspanning. Aan de achterkant van het model vind je talloze rustgevende onderdelen om mee te spelen. Kinderen kunnen doen alsof ze zich ontspannen in het bubbelbad, een massage nemen of relaxen op de zonnebedden.

Maar de Zomer Waterpretpark speelgoedset biedt meer dan alleen waterpret en ontspanning. Zo is Mason aanwezig als badmeester en kun je met Pinky de flamingofiguur spelen. Het leuke speelgoed biedt talloze mogelijkheden voor creatieve rollenspellen en verhalen. Je kunt bijvoorbeeld doen alsof je een badmeester bent die de badgasten in de gaten houdt of een heerlijk ijsje maakt in de ijscowagen.

Deze stimulerende set met 1001 onderdelen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zal zeker een mooi plekje krijgen zodra ze hem af hebben gebouwd. De grote speelset is ca. 31 cm hoog, 33 cm breed en 19 cm diep, maar kinderen kunnen hem zelfs nog groter maken. Ze kunnen de set combineren met alle andere LEGO stenen die ze al hebben. Dit speelgoed heeft geen batterijen nodig: het wordt uitsluitend gevoed door de fantasie van kinderen, waardoor de leuke zomerse rollenspellen nooit eindigen.

LEGO speelsets zijn zo ontworpen dat kinderen er zelfstandig mee kunnen spelen. Elke set bevat eenvoudig te volgen instructies, waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan met bouwen en er trots op kunnen zijn dat ze een bouwproject zonder hulp hebben voltooid. En wist je dat LEGO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep? Zo kunnen kinderen met vertrouwen spelen en bouwen, wetende dat ze met het beste en veiligste kinderspeelgoed bezig zijn.

Ken je een kleine bouwer die een groot cadeau verdient? Geef dan de Zomer Waterpretpark speelgoedset cadeau voor zijn of haar verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar. Laat kinderen kennismaken met de vrolijke wereld van Heartlake City, waar ze avonturen kunnen beleven met hun favoriete LEGO Friends personages en waar altijd wel creatieve, leuke vrienden met hen willen spelen. Stuur kinderen op een zomers LEGO Friends avontuur waar hen een leuke tijd en een warm welkom te wachten staan.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.00 (25-05-2023) € 89.00 (25-05-2023) € 89.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41710

Surfer strandplezier

foto van lego set41115

Emma's atelier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.