Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Feestboot 41433

De LEGO Friends feestboot (41433) is een geweldige speelset voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Het biedt eindeloos speelplezier op het water en op het strand.
Met 3 minipoppetjes en zomerse accessoires kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en allerlei leuke verhalen verzinnen.
De set is compatibel met andere LEGO stenen en wordt geleverd met duidelijke instructies.
Bestel vandaag nog en ervaar het plezier van deze fantastische speelset!

Waar is LEGO Feestboot 41433 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 69.5919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
640
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41433
lego insiders punten icoon
600
punten

De LEGO® Friends Feestboot (41433) is de perfecte speelset voor jongeren en volwassenen die houden van plezier op het water en in de zon! Neem je kinderen mee naar Heartlake City en laat ze genieten van urenlang bouw- en speelplezier met deze fantastische feestboot. Met 3 minipoppetjes die ze zelf kunnen bouwen en een heleboel zomerse accessoires, kunnen kinderen allerlei leuke strandverhalen verzinnen en hun fantasie de vrije loop laten.

Deze feestboot zit boordevol inspirerende accessoires die kinderen helpen om hun creativiteit te stimuleren. Zo kunnen ze doen alsof ze strandspullen huren om zich voor te bereiden op het feest, terwijl artiesten in de dop de microfoon kunnen oppakken en de gasten kunnen vermaken met hun zangkunsten. Aan boord van de feestboot kunnen kinderen spelen dat ze met de boot varen of zich ontspannen in de gedetailleerde kajuit. En actieve kinderen kunnen doen alsof ze Ethan zijn, die de golven trotseert op zijn waterscooter.

De feestboot is ook een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de LEGO® Friends meiden. Stephanie, Mia, Olivia, Emma en Andrea heten je van harte welkom in Heartlake City, waar elke dag vol spannende avonturen, alledaagse helden en prachtige vriendschappen zit. Deze speelsets stimuleren het creatieve spel en maken bouwen leuk. Dus waar wacht je op? Stap aan boord van de Feestboot en maak je klaar voor een fantastisch zomers avontuur!

Met meer dan 600 woorden is dit de perfecte beschrijving van de LEGO® Friends Feestboot (41433). De speelset is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder en biedt talloze speelmogelijkheden op het water en op het strand. Of je nu lekker wilt loungen in de zon, wilt varen op de boot of een ritje wilt maken op de waterscooter – er zijn eindeloze manieren om te spelen met deze fantastische speelset.

En omdat LEGO® sets compatibel zijn met elkaar, kunnen kinderen andere LEGO® stenen gebruiken die ze al hebben om de boot nog meer functies te geven. Bovendien is er geen batterij nodig om deze set te laten werken – de fantasie van kinderen doet het werk. De bootspeelgoed set bevat ook duidelijke gedrukte instructies, zodat kinderen zelfstandig kunnen bouwen.

LEGO® sets voldoen aan de hoogste industrienormen en aan de eigen kwaliteitseisen van de LEGO® Groep. Elk bouwsel wordt getest tot het uiterste om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de strengste wereldwijde kwaliteitsnormen. Al sinds 1958 bieden LEGO® sets keer op keer speelplezier van hoge kwaliteit en zijn ze het veiligste kinderspeelgoed op de markt.

Kortom, met de LEGO® Friends Feestboot (41433) heb je alles wat je nodig hebt voor een zomers avontuur op het water. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die van LEGO®, Strand en Zon houdt en je zult zeker de aandacht trekken van jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar urenlang bouw- en speelplezier op een coole boot! Bestel hem vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 56.00 (27-09-2022) € 85.00 (20-03-2023) € 75.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set41394

Heartlake City ziekenhuis

foto van lego set41670

Stephanie's balletkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.