Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's junglespeelkubus 41434

Maak kennis met Andrea's junglespeelkubus (41434) van LEGO® Friends! Deze verzamelkubus bevat een minipoppetje, twee jungle-omgevingen en een verrassingshuisdier.
De set is compact en ideaal voor onderweg, en kinderen kunnen de onderdelen ook buiten de doos gebruiken.
Stapel de kubussen op elkaar of zet ze naast elkaar voor nog meer plezier.
Verzamel alle vijf de junglespeelkubussen voor eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.
Koop nu je eigen speelkubus en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Andrea's junglespeelkubus 41434 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41434
lego insiders punten icoon
75
punten

Op zoek naar een leuke verrassing voor kleine ontdekkingsreizigers? Dan is Andrea's junglespeelkubus (41434) van LEGO® Friends het perfecte cadeau! Deze verzamelfiguurset bestaat uit een minipoppetje, twee jungle-omgevingen en een verrassingshuisdier.

Klein doosje, groots plezier

Andrea zit gezellig rond het kampvuur in haar speelgoedtent en speelt gitaar. Er staat ook een kleurrijke boom waar haar LEGO Friends dier kan spelen en schuilen. Maar het leukste van deze set is dat alle onderdelen uitneembaar zijn, zodat de kinderen er ook buiten de doos mee kunnen spelen. En om te voorkomen dat onderdelen verloren gaan, kunnen ze ook vastgemaakt worden op de bodem van de kubus. Zo kunnen kinderen jungleverhalen naspelen zonder dat er iets ontbreekt!

Een stapel vriendinnen

De magie van LEGO Friends komt tot leven in deze leuke verzamelkubussen – een ideaal vakantiecadeau voor fans van de tv-serie. De kubussen bieden kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met Heartlake City. Alle kubussen passen op en aan elkaar en kunnen opgestapeld of naast elkaar gezet worden. Er zijn in totaal vijf verschillende junglespeelkubussen om te verzamelen, elk met een mysterieus huisdier in een willekeurige kleur. Zo blijft het verrassingselement behouden bij elke kubus die je koopt!

Speelplezier voor onderweg

Deze reisspeelset is compact en ideaal om overal mee naartoe te nemen. Kinderen kunnen Andrea's avonturen in de jungle overal beleven met dit draagbare kampeerspeelgoed. In Andrea's junglespeelkubus (41434) vind je een minipoppetje, een LEGO® Friends dier, een speelgoedgitaar, een waterfles en een boek. Er is ook een jungleboom schuilplaats voor het verrassingshuisdier en een stickervel om de kubus te versieren. De onderdelen van deze set kunnen worden meegenomen om er onderweg mee te spelen en kinderen kunnen de kubussen opstapelen of naast elkaar zetten om leuke vormen te creëren.

Een geweldig cadeau voor jong en oud

Deze leuke verzamelfiguurset, inclusief een speelgoeddier, is een ideaal verjaardags- of sinterklaascadeautje. Het is ook een leuke beloning voor kinderen vanaf zes jaar die van draagbare speelsets en LEGO® verzamelobjecten houden. De LEGO® Friends doos is ongeveer 8 cm breed en 6 cm hoog, dus makkelijk om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Bovendien is het stapelbare speelgoed gemaakt zonder batterijen, dus de kubussen kunnen worden gesplitst, gestapeld en verbonden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over batterijen die leeglopen.

Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek van spannend creatief plezier en fantastische vriendschappen, waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is. Elke kubus wordt geleverd met duidelijke gedrukte instructies die zo zijn ontworpen dat kinderen vanaf zes jaar ze goed kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene kunnen beginnen met bouwen. Het speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte eisen van de LEGO Groep en test de stenen en onderdelen op alle mogelijke manieren om te garanderen dat ze tot het beste en veiligste speelgoed voor kinderen behoren.

Koop vandaag nog je eigen Andrea's junglespeelkubus (41434) van LEGO® Friends en geniet van urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41690

LEGO® Friends adventkalender

foto van lego set41746

Paardentraining

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.