Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's junglespeelkubus 41438

LEGO Friends set 41438 is een draagbare speelkubus met een mini-jungle en kunstaccessoires.
Kinderen kunnen de onderdelen uit de kubus halen en op de bodem bevestigen.
De kubus kan ook in tweeën gesplitst worden om te delen met een vriendje.
De set bevat een verrassingshuisdier en is ideaal voor creatieve kinderen tijdens lange autoritten.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Emma's junglespeelkubus 41438 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
50
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41438
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen voor creatieve kinderen? Dan is Emma's junglespeelkubus (41438) van LEGO® Friends een perfect cadeau! Dit draagbare kinderspeelgoed laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, waar alledaagse helden een warm welkom geven.

Flexibel plezier staat voorop bij deze speelset. Verscholen in de compacte bouwset bevindt zich namelijk een mini-jungle met LEGO® Friends Emma en haar kunstaccessoires. Maar dat is nog niet alles! De onderdelen van de jungledierenspeelset kunnen uit de kubus gehaald worden, zodat kinderen ook daarbuiten kunnen genieten van creatief speelplezier. De onderdelen kunnen bovendien worden bevestigd op de bodem van de bouwset, zodat je nooit meer ontbrekende stenen hebt. En de kubus kan in tweeën gesplitst worden, zodat kinderen hun LEGO Friends avontuur met een vriendje of vriendinnetje kunnen delen.

Maar dat is nog niet alles! In elke junglespeelkubus zit ook nog een verrassingshuisdier in een willekeurige kleur. Het is altijd leuk om te ontdekken welk dier er in jouw kubus zit! De scharnieren aan de zijkant van de kubus maken het bovendien mogelijk om de kubussen aan elkaar te bevestigen en allerlei leuke vormen mee te creëren. Deze draagbare set is werkelijk een feest om mee te spelen!

Creatieve kinderen krijgen allerlei speelideeën met deze set, waardoor het ideaal speelgoed is voor een lange autorit. De set bevat een minipoppetje en een dierenfiguur, en met het bijgeleverde stickervel kunnen kinderen hun kubus naar hun eigen smaak aanpassen. Er zijn veel verschillende manieren om met deze creatieve speelset te spelen. Je kunt de kubussen op elkaar stapelen of met elkaar verbinden om ze op allerlei coole manieren neer te zetten, of splitsen om het plezier te delen. Je kunt de stenen eruit halen of ermee in de kubus spelen.

Deze LEGO® Friends set is eenvoudig te bouwen en vormt daarmee een ideale kennismaking met de LEGO wereld. Een superleuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of als beloning tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar die van kunst en dieren houden. De kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm hoog, waardoor het een ideale draagbare speelset is om kinderen tijdens lange autoritten mee te vermaken. Het geeft bovendien elk bureau een kleurrijk tintje zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Omdat er geen batterijen nodig zijn, begint het creatieve spel meteen en eindigt het nooit. Avonturen met wilde dieren gegarandeerd, waar je ook bent: in de auto, in het vliegtuig of in de trein! Deze LEGO® startset bevat duidelijke, eenvoudig te volgen instructies, waardoor zelfs kinderen met weinig LEGO bouwervaring snel kunnen gaan bouwen en spelen met hun leuke speelgoed.

LEGO® Friends speelsets laten jongens en meisjes helemaal opgaan in een uitnodigende wereld boordevol avontuur en vriendschap, waar ze de scènes uit de tv-serie opnieuw kunnen beleven of hun eigen, nieuwe verhalen kunnen bedenken. LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Kinderen die deze junglespeelset bouwen, zullen merken dat de stenen goed op elkaar passen en elke keer weer gemakkelijk van elkaar te halen zijn. De LEGO Groep test de stenen en onderdelen op alle mogelijke manieren om te garanderen dat alle speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde kwaliteitsnormen, waardoor ze tot het beste en veiligste speelgoed voor kinderen behoren.

Geef deze creatieve en flexibele speelset cadeau en ontdek samen de spannende wereld van Heartlake City!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41124

Heartlake puppy dagverblijf

foto van lego set41394

Heartlake City ziekenhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.