Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dierenkliniek reddingsbuggy 41442

De Dierenkliniek reddingsbuggy (41442) van LEGO® Friends is het perfecte cadeau voor jonge dierenvrienden.
Met deze set kunnen kinderen reddingsvaardigheden oefenen en dieren in nood redden met behulp van de quad en accessoires.
De set bevat ook leuke functies zoals een picknickomgeving en een scharnierende boom.
Met Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app wordt het bouwproces eenvoudig gevolgd.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Dierenkliniek reddingsbuggy 41442 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
100
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41442
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een jonge dierenvriend? Dan is de Dierenkliniek reddingsbuggy (41442) van LEGO® Friends het perfecte cadeau voor uren speelplezier en spannende avonturen!

Met deze set haal je een compacte dierenreddingsset in huis waarin kinderen hun reddingsvaardigheden kunnen oefenen. Zo kunnen ze met de quad een huisdier in nood redden door deze te bevrijden van onder een omgevallen boom. De set komt compleet met 2 LEGO® Friends minipoppetjes, een puppyfiguur (nieuw vanaf januari 2021), een schattige picknickomgeving op het platteland en natuurlijk de quad.

Met de Dierenkliniek reddingsbuggy zijn kinderen zelf de kleine helden die dieren in nood kunnen redden! De set is snel te bouwen en wordt geleverd met Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Met de zoom- en draaifuncties en de doorschijnende modus is het bouwproces goed te volgen voor zelfs de jongste bouwers.

De set bevat verder ook nog leuke functies en accessoires voor extra speelplezier. LEGO Friends Stephanie en haar hondje kunnen genieten van een gezellige picknick bij de rivier. Maar let op, de scharnierende boom kan het hondje 'gevangen houden' voor leuke reddingsmissies! Kinderen kunnen dan de quad gebruiken om de omgevallen boom omhoog te takelen en de pup te bevrijden.

Natuurlijk zijn er ook schattige accessoires beschikbaar om voor de puppy te zorgen. Kinderen zullen de reddingsaccessoires in deze LEGO® Friends set geweldig vinden. De set bevat een flesje en een bot voor de hond, een walkietalkie, een ketting om de boom op te tillen, een picknickkleed, een sandwich en een mok.

De Dierenkliniek reddingsbuggy is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar oud. Beloon kinderen met dit creatieve cadeau waarmee ze urenlang allerlei reddingsmissies op touw kunnen zetten.

De waterval en de quad zijn elk ca. 6 cm breed, waardoor kinderen ze gemakkelijk kunnen opbergen. Maar waarom zou je dat doen? De Dierenkliniekreddingsbuggy past goed bij de Dierenambulance (41445) en Heartlake City Dierenkliniek (41446) voor een wereld vol LEGO® Friends reddingsavonturen.

De LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Dit garandeert dat kinderen veilig kunnen spelen met deze set.

Kortom, met de Dierenkliniek reddingsbuggy van LEGO® Friends haal je een geweldig cadeau in huis voor jonge dierenvrienden. Geef kinderen de kans om creatief te spelen en zelf de kleine helden te zijn die dieren in nood kunnen redden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41378

Dolfijnen reddingsactie

foto van lego set41430

Zomer Waterpretpark

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.