Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City biologisch café 41444

De LEGO Friends Heartlake City biologisch café set (41444) is een uniek en creatief verjaardagscadeau voor kinderen die zich zorgen maken over onze planeet.
Deze duurzame speelset moedigt kinderen aan om milieubewust te zijn terwijl ze spelen.
Met een café en keuken vol slimme details, kunnen kinderen urenlang spelen en leren over respect voor onze planeet.
Deze set biedt een moderne manier van spelen en stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en inclusief accessoires om het café tot leven te brengen.
Ontdek Heartlake City en geef dit creatieve cadeau aan een kind dat van koken en onze planeet houdt.

Waar is LEGO Heartlake City biologisch café 41444 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 17.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 21.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 21.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
314
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41444
lego insiders punten icoon
225
punten

Wil je een uniek en creatief verjaardagscadeau geven aan een kind dat zich zorgen maakt over onze planeet? Dan is de LEGO® Friends Heartlake City biologisch café (41444) het perfecte cadeau. Met deze speelset kunnen kinderen urenlang spelen en doen alsof ze lekker eten maken in de keuken en ingrediënten verbouwen in de tuin van het café. En het beste van alles, dit duurzame speelgoed moedigt kinderen aan om milieubewust te zijn terwijl ze spelen.

Deze set met een café en keuken zit boordevol slimme details die zeker in de smaak zullen vallen bij milieubewuste kinderen. LEGO Friends Mia staat klaar om het afval te scheiden, terwijl de schattige sapkar kan worden gebruikt om op een milieuvriendelijke manier door Heartlake City te fietsen en drankjes te verkopen. Kortom, deze set biedt een moderne manier van spelen waarbij kinderen leren hoe belangrijk het is om respect te hebben voor onze planeet.

Ontdek Heartlake City, de stad van LEGO Friends, waar kinderen hun passies kunnen ontdekken, op avontuur kunnen gaan en het plezier van vriendschap kunnen ervaren. Met LEGO Friends kunnen kinderen zich identificeren met de personages en hun verbeeldingskracht en creativiteit de vrije loop laten.

De Heartlake City biologisch café set (41444) biedt talloze speelmogelijkheden. De set bevat een buitenkeuken met tuin en een sapkar, plus 3 minipoppetjes voor eindeloze rollenspellen. Dit is inclusief een minipoppetje van een opa en een micropoppetje van een kleindochter, die nieuw zijn vanaf januari 2021. De set biedt allerlei leuke en realistische functies om te ontdekken. Kinderen kunnen fruit en groenten verbouwen, brood bakken, sandwiches maken, klanten bedienen, afval sorteren, tijd doorbrengen met vrienden en drankjes bezorgen met de sapkar.

Dit creatieve cadeau is ideaal voor kinderen die graag koken en van lekker eten houden, maar ook voor kinderen die milieubewust zijn en om onze planeet geven. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar biedt deze set urenlang plezier met het bereiden van snacks. Het café is ca. 11 cm hoog, 27 cm breed en 10 cm diep, dus het neemt niet veel ruimte in beslag als je het ergens leuk wilt neerzetten.

De set zit boordevol accessoires waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten, zoals een oven, blender, koffiezetapparaat, sandwichvitrine en een heleboel voedselelementen om het café echt tot leven te brengen. LEGO Friends laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, waar ze personages tegenkomen die net zoveel om onze planeet geven als om hun vrienden en vriendinnen.

LEGO® bouwonderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van deze LEGO® speelset met etensthema worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, de LEGO Friends Heartlake City biologisch café set (41444) biedt kinderen een geweldige manier om te spelen en te leren over milieubewustzijn terwijl ze hun verbeeldingskracht de vrije loop laten. Geef dit creatieve cadeau aan een kind dat van koken, lekker eten en onze planeet houdt en laat ze Heartlake City ontdekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.98 (15-06-2023) € 29.99 (13-07-2022) € 24.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41720

Waterpark

foto van lego set42617

Boerderijdierenopvang

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.