Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City dierenkliniek 41446

De Heartlake City dierenkliniek (41446) is een LEGO set boordevol leuke functies en perfect voor kinderen die van dieren houden en creatief willen zijn.
De set bevat 8 LEGO Friends figuren, inclusief dieren, en biedt urenlang speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Heartlake City dierenkliniek 41446 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 35.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
258
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41446
lego insiders punten icoon
337
punten

Het is tijd voor een avontuur in de Heartlake City dierenkliniek! Deze fantastische LEGO set is de perfecte creatieve cadeau voor kinderen die van dieren houden, rollenspellen spelen en hun creativiteit willen ontdekken.

De Heartlake City dierenkliniek (41446) zit boordevol leuke functies voor urenlang speelplezier. Het model bestaat uit een ontvangstruimte, een stal voor het paard van LEGO Friends Mia, een onderzoeksruimte met dierenartsaccessoires en een balkon. En dat is nog niet alles! Er is ook een weggedeelte waarop kinderen kunnen spelen dat ze LEGO Friends dieren redden.

Met deze set kunnen kinderen hun liefde voor dieren tonen en de held spelen door dieren in nood te helpen. De set bevat maar liefst 8 LEGO Friends figuren, waaronder minipoppetjes en een aantal jonge dieren. Er zijn 3 minipoppetjes, een hulphond, een paard met zadel, een kitten, een puppy en een babyschildpad. Kinderen kunnen samen met dierenarts Donna voor de jonge dieren in de kliniek zorgen, Savannah helpen om haar hulphond langs te brengen of samen met Mia te paard een babyschildpad van een drukke weg redden.

Met de populaire Heartlake City speelgoedsets kunnen kinderen van hun passies genieten en ontdekken hoe onderlinge relaties werken in het gezelschap van herkenbare LEGO Friends personages. Het is een leuk cadeau waarmee jongens en meisjes vanaf 6 jaar hun verzorgende kant kunnen tonen.

De set is ca. 16 cm hoog en 16 cm breed – klein genoeg zodat kinderen hem niet steeds hoeven op te ruimen en voor de dieren kunnen zorgen wanneer ze er maar zin in hebben. En wist je dat de LEGO® stenen in de set uitstekend combineren met alle andere LEGO sets voor eindeloos creatief speelplezier?

Dus wacht niet langer en laat de avonturen beginnen in de Heartlake City dierenkliniek! De set bevat duidelijke instructies zodat kinderen snel kunnen gaan spelen met de dieren, of ze nu veel of weinig LEGO bouwervaring hebben. En maak je geen zorgen, LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ga op avontuur in de Heartlake City dierenkliniek en ontdek de liefde en verzorging van dieren met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.95 (24-05-2023) € 35.95 (24-05-2023) € 35.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41109

Heartlake Vliegveld

foto van lego set41400

Andrea's speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.