Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City park 41447

Op zoek naar een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar? De LEGO Friends Heartlake City park set (41447) is een geweldige keuze! Met inspirerende onderdelen, 3 minipoppetjes, 1 micropoppetje en eindeloze speelmogelijkheden biedt deze set uren plezier.
Beleef avonturen in het park, sla op de piñata, dans op de ronddraaiende dansvloer en vaar in de zwanenboot.
Bestel nu en ontdek de vriendschap en avontuur in Heartlake City!

Waar is LEGO Heartlake City park 41447 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
432
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41447
lego insiders punten icoon
300
punten

Wil jij samen met je vrienden een fantastisch feest beleven? Dan mag de LEGO® Friends Heartlake City park set (41447) niet ontbreken op jouw verlanglijstje! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers en fans van LEGO Friends vanaf 6 jaar oud. Het park zit boordevol inspirerende onderdelen, 3 minipoppetjes en 1 micropoppetje en biedt eindeloze speelmogelijkheden voor leuke verhalen over vriendschap en avontuur.

Van piñata slaan tot varen in een zwanenboot

Stap het park binnen en ontdek al zijn leuke details. Sla op de piñata totdat er snoep uitvalt, dans met je vrienden op de ronddraaiende dansvloer in het paviljoen of maak een rondvaart op het meer in de elegante zwanenboot. De set bevat ook tal van schattige accessoires zoals LEGO ballonnen, een vlieger met een flexibele staart en een nootje voor de eekhoorn. Alles wat je nodig hebt voor fantastisch speelplezier!

Iedereen mag meedoen in Heartlake City

Laat je fantasie de vrije loop en verzin de leukste avonturen met de 3 minipoppetjes en 1 micropoppetje die bij de Heartlake City park set horen. Beleef samen leuke verjaardagsactiviteiten zoals piñata slaan of dansen op de dansvloer. En als je toe bent aan wat verkoeling kun je altijd een verfrissend boottochtje maken op het meer. Kinderen leren in Heartlake City waardevolle lessen over vriendschap en samenwerking, en leren hoe ze zich kunnen identificeren met hun favoriete personages.

Perfect cadeau voor verjaardagen en andere gelegenheden

Geef deze LEGO Friends set cadeau aan een kind dat wel van een feestje houdt, voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Met deze 432-delige set kunnen kinderen hun creativiteit en bouwvaardigheden ontwikkelen en de gaafste verhalen bedenken. De set is ca. 14 cm hoog, 30 cm breed en 12 cm diep en past op iedere speeltafel of plank.

LEGO® Friends Heartlake City park (41447) is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Met de duidelijke instructies is er niet veel bouwervaring nodig, en kunnen kinderen snel aan de slag met het bouwen van hun eigen Heartlake City avonturen.

Bestel nu jouw LEGO Friends Heartlake City park set en beleef samen met je vrienden de gaafste avonturen in het park. Bij LEGO® Friends staat vriendschap en plezier altijd voorop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41369

Mia's huis

foto van lego set41057

Heartlake paardenshow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.