Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's Flamingokubus 41662

LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662) is een draagbare speelset met het gezicht van een flamingo en stoffen 'veren'.
De set bevat minipoppetjes, accessoires, en een bouwbaar junglemeertje.
Perfect voor kinderen die houden van dieren en fantasierijke avonturen, zelfs tijdens lange autoritten! De kubus is compact en kan gemakkelijk worden opgeborgen.
Ideaal als cadeau voor verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog en geniet van het bouwplezier van LEGO!

Waar is LEGO Olivia's Flamingokubus 41662 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
41
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41662
lego insiders punten icoon
75
punten

Laat je onderdompelen in de tropische wereld van LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662), een schattige kubus met het gezicht van een flamingo en stoffen 'veren' aan de bovenkanten. Als je de kubus openmaakt, vind je de populaire LEGO Friends Olivia, een speelgoedflamingo in één van de 4 vrolijke kleuren, een kikkerfiguur, een bouwbaar junglemeertje, een camera, een watermeloen en een stuk watermeloen. Deze draagbare speelset is perfect voor kinderen die houden van dieren en fantasierijke avonturen, zelfs tijdens lange autoritten!

Met deze compacte kubus kunnen kinderen zich creatief uitleven en onderweg de wildste verhalen bedenken terwijl ze spelen met de speelgoedflamingo in het oerwoud. De onderdelen kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het stevige roze doosje en omdat alles gemaakt is van LEGO onderdelen, kunnen de minipoppetjes en accessoires worden vastgezet op de bodem zodat kinderen ze onderweg niet snel kwijtraken.

LEGO Friends kubussen zoals Olivia's Flamingokubus bieden talloze speelmogelijkheden, waardoor ze het perfecte cadeau zijn voor verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden. Kinderen kunnen hun kubus meenemen in hun tas naar het huis van een vriendje of vriendinnetje en samen creatieve speelmomenten beleven.

Met een hoogte van ca. 11 cm en een breedte van ca. 8 cm is deze kubus een leuke, compacte decoratie voor op een bureau dankzij de stoffen 'veren' (nieuw vanaf januari 2021) en het schattige flamingogezicht. Olivia's Flamingokubus is ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van kleine speelgoeddieren en vrolijke avonturen.

Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol creatief plezier en fantastische vriendschappen, waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is! Alle LEGO® Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen en het bouwplezier van kinderen stimuleren.

Kortom, LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662) is een draagbare speelgoedset die uren speelplezier garandeert. Ontdek de tropische wereld van Olivia en beleef de wildste avonturen in het oerwoud met je favoriete minipoppetjes. Bestel hem vandaag nog en geniet van de creatieve mogelijkheden van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41128

Pretpark ruimtevlucht

foto van lego set41313

Heartlake zwembad

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.