Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's modekubus 41668

LEGO Friends Emma's modekubus (41668) is een draagbare speelset voor creatieve kinderen.
Het bevat een minipoppetje van Emma, een speelgoedvogel en accessoires.
Kinderen kunnen ermee spelen tijdens lange autoritten of bij vrienden.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voldoet aan wereldwijde veiligheidsnormen.
Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Emma's modekubus 41668 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 3.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41668
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je op zoek naar een cadeau om een kleine fashionista mee te verrassen? Dan is LEGO Friends Emma's modekubus (41668) de perfecte keuze! Dit draagbare speelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen die van creatief spel houden en zelfs onderweg willen blijven spelen.

In deze minispeelkubus bevindt zich een LEGO Friends minipoppetje van Emma en een schattige speelgoedvogel in een van de vier willekeurige kleuren. Het unieke ontwerp van deze speelset zorgt ervoor dat het in elke tas past. Zo houdt het kinderen bezig tijdens lange autoritten of kunnen ze het na schooltijd meenemen om er bij vriendjes en vriendinnetjes mee te spelen.

De LEGO Friends kubussen zijn populair bij kinderen van alle leeftijden en deze speelset zal ook jouw kleintje zeker vermaken en hun creativiteit stimuleren. Het mooie van dit speelgoed is dat er niet veel gebouwd hoeft te worden, zodat het spelplezier direct kan beginnen.

Benieuwd naar alle voordelen van deze speelset? Wij zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

- Geef een draagbare, creatieve LEGO® Friends set cadeau met Emma's modekubus (41668). Kinderen kunnen doen alsof ze een nieuwe outfit ontwerpen met wat inspiratie van Emma's vogel.
- In het schattige doosje in de vorm van een naaisetje vind je een LEGO® Friends minipoppetje van Emma, een schattige vogelfiguur in een verrassingskleur en diverse creatieve accessoires om het fantasierijke speelplezier van kinderen te stimuleren.
- Kinderen kunnen binnen of buiten de kubus met het duurzame, creatieve speelgoed spelen of alles inpakken voor plezier onderweg, waarbij ze doen alsof ze ontwerpen uittekenen en de naaimachine gebruiken.
- Dankzij de eenvoudige bouwwerken in deze dierenspeelset maken jongens en meisjes op een leuke manier kennis met de LEGO® Friends wereld. Het is een ideaal cadeautje voor een verjaardag of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar.
- Deze kubus is ca. 7 cm hoog en 7 cm breed – een leuke blikvanger voor op het bureau van ontwerpers in de dop dankzij de schattige uitstraling van een naaiset.
- Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol spannende missies en fantastische vriendschappen waar kinderen hun passies kunnen ontdekken, samen met personages waarmee ze zich kunnen identificeren.
- De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
- De stenen en onderdelen van deze LEGO® Friends set worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Laat jouw kleintje zich creatief uiten en urenlang speelplezier beleven met LEGO Friends Emma's modekubus. Deze speelset is het ideale verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Bestel nu en ontdek het plezier van deze draagbare en modieuze speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.98 (10-11-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 7.34

Ook aanbevolen:

foto van lego set41093

Heartlake Kapsalon

foto van lego set41425

Olivia‘s bloementuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.