Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's voetbalkubus 41669

De LEGO set 41669 is perfect voor sportieve kinderen die graag bouwen met LEGO stenen.
Het bevat een voetbalkubus in de vorm van een sporttas met een goal en kleedkamer.
Met accessoires zoals een scorebord en een bal kunnen kinderen hun eigen sportwedstrijden bedenken en creëren.
Deze draagbare set stimuleert de creativiteit van kinderen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Het voldoet aan de veiligheidsnormen van LEGO en kan worden gecombineerd met andere sets.
Bestel nu en laat jouw kind zijn/haar sportieve dromen najagen!

Waar is LEGO Mia's voetbalkubus 41669 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 3.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41669
lego insiders punten icoon
75
punten

Laat jouw kleine sportfanaat scoren met LEGO set 41669! Deze fantastische voetbalkubus is een geweldige verrassing voor kinderen die dol zijn op zowel bouwen met LEGO stenen als sporten. Het schattige doosje ziet eruit als een sporttas en bevat een minipoppetje van Mia en een speelgoedhond in een van de vier kleuren. Aan de ene kant van de kubus vind je een goal en aan de andere kant een kleedkamer, zodat jouw kind zijn/haar favoriete sport kan nabootsen, waar en wanneer hij/zij maar wil.

De compacte grootte van deze voetbalkubus maakt het ideaal om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje voor een speelafspraak na schooltijd. Kinderen kunnen overal en altijd sportplezier beleven met de creatieve accessoires, zoals het scorebord, de bal en de trofee. Bovendien stimuleert deze kubus de fantasie van kinderen, omdat ze hun eigen sportwedstrijden kunnen bedenken en creëren.

De bouwonderdelen van de LEGO Friends Mia's voetbalkubus zijn eenvoudig genoeg voor beginnende LEGO bouwers om mee te beginnen. Jouw kind kan zichzelf uitdagen om de set zelf te bouwen en te ontdekken waar zijn/haar passie ligt met het personage Mia. Dit draagbare speelgoed biedt urenlang plezier voor jonge kinderen en is een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren.

De LEGO set 41669 is niet alleen een leuk cadeau voor de feestdagen, maar ook voor zomaar tussendoor. Kinderen vanaf 6 jaar zullen enorm genieten van deze voetbalkubus. De set is niet alleen groot genoeg om gemakkelijk vast te houden, maar ook klein genoeg om in een tas te doen en mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje of op vakantie.

Als ouders willen wij natuurlijk er zeker van zijn dat onze kinderen veilig kunnen spelen met hun speelgoed. Daarom voldoet deze set aan de strikte veiligheidsnormen die LEGO hanteert. Bovendien zijn de onderdelen van deze nieuwe set compatibel met andere LEGO bouwsets, waardoor jouw kind zijn/haar fantasie kan laten gaan en deze set kan combineren met andere sets om de belevingswereld van deze vriendelijke LEGO Friends uit te breiden.

Kortom, de LEGO Friends Mia's voetbalkubus is een schattige en creatieve must-have voor jonge sportfans die graag hun fantasie gebruiken en genieten van bouwen met LEGO stenen. Koop deze set nu en laat jouw kind zijn/haar sportieve dromen najagen, waar en wanneer dan ook!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.98 (10-11-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 7.05

Ook aanbevolen:

foto van lego set41448

Heartlake City bioscoop

foto van lego set41428

Strandhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.