Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's zwemkubus 41671

LEGO Friends Andrea's zwemkubus (41671) is een draagbare kubus in de vorm van een sporttas.
Het bevat alles wat je nodig hebt voor een zwemwedstrijd, inclusief een minipoppetje van Andrea, een speelgoedpoedel, een stoel, een bouwbaar minizwembad en verschillende accessoires.
Het speelgoed is compact en gemakkelijk mee te nemen, en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Het is perfect voor creatief speelplezier, zowel thuis als onderweg.

Waar is LEGO Andrea's zwemkubus 41671 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 3.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 6.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41671
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij op zoek naar een verrassend cadeau voor een actief kind? Dan is LEGO® Friends Andrea's zwemkubus (41671) perfect! Deze draagbare kubus is gevormd als een sporttas en heeft bandjes en een handvat zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Open de kubus en ontdek een wereld van zwemplezier!

Binnenin de kubus is alles wat je nodig hebt om een zwemwedstrijd te houden. Het LEGO® Friends minipoppetje van Andrea bereidt zich voor op haar wedstrijd en wordt aangemoedigd door haar schattige speelgoedpoedel in één van de vier kleuren. Na de wedstrijd kan Andrea ontspannen in haar stoel en genieten van een donut en banaan. Ze heeft zelfs een trofee gewonnen!

De kubus heeft niet alleen alles wat je nodig hebt om te zwemmen, maar is ook een ideaal dierenspeelgoed voor op vakantie. Alle onderdelen passen in het doosje en kunnen op de bodem van de kubus worden vastgemaakt, zodat er nooit meer onderdelen kwijtraken! Kinderen kunnen deze kleine dierenkubus gemakkelijk meenemen naar een vriendje of vriendinnetje om er daar mee te spelen.

LEGO Friends sets zijn perfect om samen passies te ontdekken. Jongens en meisjes voelen zich verbonden met de meiden uit Heartlake City en ontdekken hun eigen creativiteit. Er hoeft weinig te worden gebouwd, zodat het speelplezier direct kan beginnen.

De draagbare Andrea's zwemkubus (41671) biedt eindeloos creatief speelplezier. De kubus past in elke tas om ook onderweg zwemplezier te beleven. De kubus bevat naast het minipoppetje en de speelgoedpoedel een bouwbaar minizwembad en een stoel, plus een heleboel creatieve accessoires voor fantasierijk speelplezier.

De onderdelen uit de LEGO® Friends zwemkubus kunnen gemakkelijk in het doosje worden opgeborgen en zo kan het speelgoed gemakkelijk worden meegenomen naar een vriendje of vriendinnetje. Dit maakt het een geweldig verjaardagscadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met dieren spelen. LEGO® Friends kubussen zijn de perfecte verrassing voor kinderen die altijd en overal creatief willen spelen.

Dit kinderspeelgoed is slechts ca. 7 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep. Het is compact, maar zit vol LEGO® plezier en ziet er dankzij zijn zwemtasvorm ook nog eens heel leuk uit. Met het populaire Heartlake City speelgoed kunnen kinderen spelen met herkenbare LEGO® Friends personages en schattige speelgoeddieren, waarbij ze ontdekken waar hun passies liggen.

De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van creatieve LEGO® cadeaus worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Met LEGO® Friends Andrea's zwemkubus (41671) beleef je eindeloos speelplezier. Het is perfect voor jongens en meisjes die houden van zwemwedstrijden en graag creatief spelen. Geef het cadeau aan een actief kind dat het heeft verdiend!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.98 (10-11-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 7.39

Ook aanbevolen:

foto van lego set41447

Heartlake City park

foto van lego set42601

Hamsterspeelplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.