Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hondendagopvang 41691

Maak kennis met LEGO® Friends Hondendagopvang (41691), een perfect cadeau voor jonge dierenvrienden.
Laat kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan in de wereld van de hondenopvang, met activiteiten zoals het wassen van honden, tuinspelen en behendigheidsoefeningen.
Deze speelset bevat schattige accessoires, minipoppetjes en een hondenset.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Hondendagopvang 41691 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 14.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
221
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41691
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een hondenliefhebber of ken jij iemand die dol is op deze harige viervoeters? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Maak kennis met de LEGO® Friends Hondendagopvang (41691): de ideale set voor jonge dierenvrienden die houden van spelen en creativiteit.

Stimuleer de fantasie van kinderen met deze levendige speelset. Laat hen zich onderdompelen in de wereld van de hondenopvang, waar ze kunnen helpen met het wassen van de honden in het zwembad, een paar oefeningen kunnen doen in de tuin en kunnen leren hoe ze door een behendigheidstunnel moeten rennen. Deze hondendagopvang zit boordevol schattige accessoires waar kinderen dol op zijn. Zo is er een leuke verzorgingsset en zelfs een kleine hondendrol om op te ruimen!

Heartlake City is de perfecte plek voor jonge bouwers om hun passies te ontdekken en nieuwe vrienden te maken. In deze speelsets bevinden zich personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en details uit de echte wereld om hun fantasie de vrije loop te laten gaan.

Het LEGO® Friends Hondendagopvang (41691) cadeau biedt talloze scenario's voor creatief speelplezier. Kinderen kunnen de honden uitgebreid borstelen, in de tuin met ze spelen, ze een goede wasbeurt geven in het zwembad of hun baasjes hondensnacks verkopen. De set bevat 2 LEGO Friends minipoppetjes van Emma en Roxy, een hondenfiguur en een puppyfiguur (nieuw vanaf januari 2021), een verzorgingsgedeelte, een kassa, een los zwembadje en een behendigheidstunnel. Zo is deze set perfect om urenlang creatief plezier te beleven.

Deze hondenset ziet er fraai uit in ieder interieur. Met een hoogte van ca. 13 cm, breedte van ca. 17 cm en diepte van ca. 9 cm neemt hij niet veel ruimte in. Je hoeft de set dus niet op te bergen, zodat kinderen er gelijk mee kunnen gaan spelen. Dit puppyspeelgoed voor kinderen zit boordevol schattige accessoires, zoals een bal, een bot, een stok, een koekje, een doos met voer, shampoo en een borstel – en zelfs een hondendrol! – waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Verras een jonge hondenliefhebber met dit dierenspeelgoed. Het is een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is niet veel bouwervaring nodig om deze speelgoedset te bouwen. De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

LEGO® Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Door te spelen met deze set ontwikkelen kinderen hun cognitieve vaardigheden en prikkelen ze hun fantasie. Gun hen urenlang speelplezier en bestel de LEGO® Friends Hondendagopvang (41691) vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (17-08-2022) € 19.99 (15-07-2022) € 18.17

Ook aanbevolen:

foto van lego set41439

Kattenverzorgingswagen

foto van lego set41311

Heartlake pizzeria

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.