Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dierenkliniek reddingshelikopter 41692

Maak kennis met LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter (41692).
Deze kleurrijke set is perfect voor kleine dierenliefhebbers die graag reddingsmissies spelen.
Met een pier, een picknicktafereel en een konijntje dat gered moet worden, is de set goed uitgerust.
Bevat een helikopter, dierenartsbenodigdheden en minipoppetjes.
Ideaal cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Dierenkliniek reddingshelikopter 41692 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
249
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41692
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO Friends Dierenkliniek reddingshelikopter (41692): een onmisbare set voor alle kinderen met een passie voor dieren! Deze kleurrijke speelset staat garant voor urenlang speelplezier en biedt het perfecte speelgoed voor alle kleine dierenliefhebbers die een hartverwarmende wereld vol spannende reddingsmissies willen verkennen.

Laat je fantasie de vrije loop en vlieg samen met de LEGO Friends reddingshelikopter in actie. Met een schattige pier aan het meer, een picknicktafereel en een hartvormig eiland waarop een konijntje vastzit, is deze set van alle gemakken voorzien. Land met de helikopter op het meer om het konijntje te redden en laat je dierenliefde de vrije loop. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om het konijntje veilig te stellen, waaronder een brancard, babyflesje, injectiespuit en ronddraaiende rotors.

LEGO Friends sets bevatten personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en schattige jonge dieren, waar kleine dierenvrienden hun verzorgende instinct op kunnen loslaten. Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, een hartverwarmende wereld boordevol spannende missies en alledaagse helden.

Deze kleurrijke dierenspeelset bevat LEGO Friends minipoppetjes van Stephanie en Mia, een moederkonijn en een jong konijntje, een helikopter met ronddraaiende rotors, dierenartsbenodigdheden en een scharnierende laadklep. Kinderen kunnen doen alsof ze een picknick houden met hun konijn, het kleine konijntje van het eiland redden in de helikopter, het op de brancard in veiligheid brengen en het verzorgen zodra ze het uit de klauwen van de krab hebben gered.

Dit speelgoed met een babydier is een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 6 jaar die graag fantasierijke reddingsmissies ondernemen. De helikopter is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 5 cm breed – klein genoeg zodat kinderen hem niet hoeven op te bergen. Zo kunnen ze op elk moment LEGO Friends reddingsmissies ondernemen in hun slaapkamer!

De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Voeg deze set toe aan je speelgoedcollectie en maak kennis met de Heartlake City, waar elke missie tot een goed einde gebracht kan worden met de hulp van vrienden en vriendinnen. Combineer deze set met de andere dierenreddingssets, zoals de Dierenkliniek reddingsbuggy (41442), Dierenambulance (41445) en Heartlake City Dierenkliniek (41446), voor een wereld vol verzorgend LEGO Friends speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41031

Andrea's berghut

foto van lego set41759

Heartlake City Bus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.