Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dierenambulance 41694

Met LEGO set 41694, de Friends Dierenambulance, kunnen kinderen vanaf 4 jaar bouwen en spelen als de held van de dag. De set bevat een ambulance met scharnierende achterdeur, brancard en dierenarts-accessoires. Het is een 4+ cadeau dat ook geschikt is voor volwassenen die weinig ervaring hebben met LEGO. Door de interactieve digitale bouwinstructies en het compacte formaat is de set eenvoudig te bouwen en mee te nemen. Kinderen kunnen zich uitleven en laten zien hoe dol ze op dieren zijn door het verzorgen van een arme pup in de ambulance. De set kan gecombineerd worden met de Friends Dierenkliniek voor meer speelmogelijkheden. LEGO speelgoed voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Geef deze set cadeau aan kleine helden die van dierenspeelgoed houden en laat hun fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Dierenambulance 41694 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 5.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 6.8919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
54
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41694
lego insiders punten icoon
75
punten

Bouwen en spelen als de held van de dag? Dat kan met de LEGO® Friends Dierenambulance (41694)! Kom in actie en help het arme hondje dat dringend verzorging nodig heeft. Deze leuke en creatieve speelgoedset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat slimme functies waarmee jongens en meisjes een fantastische speelervaring beleven.

Met deze schattige ambulance met scharnierende achterdeur, brancard en dierenarts-accessoires ga je overal naartoe om de dieren te redden. Het enige wat je nodig hebt is een beetje fantasie en creativiteit. Laat je avontuurlijke kant zien en word samen met LEGO® Friends Stephanie en Ethan de held van de dag!

De 4+ cadeaus van LEGO zijn perfect om te geven - en vooral om te krijgen! Ouders kunnen same met hun kinderen bouwen en genieten van een fantastische tijd samen. Ook volwassenen die nog niet vaak met LEGO bouwspeelgoed hebben gebouwd, hoeven zich geen zorgen te maken - deze set is inclusief interactieve digitale bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waardoor het bouwen voor jonge kinderen zo eenvoudig mogelijk wordt.

Met deze set kan je bouwen, spelen en verzorgen tegelijkertijd. Je leert bouwen en toont tegelijkertijd hoe dol je op dieren bent door een arme pup te verzorgen. De set bevat een speelgoedhondje en ambulance voor kinderen die graag met dieren spelen. Word de held van de dag! Met deze set kunnen kinderen zich van hun verzorgende kant laten zien wanneer ze in de ambulance naar het gewonde hondje rijden, hem behandelen met de dierenartsinstrumenten en op een brancard in het voertuig laden.

De set is compact en dus makkelijk mee te nemen. De speelgoedambulance is ongeveer 6 cm hoog en 9 cm lang, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je zin hebt om de held te spelen. Bovendien kan deze set uitstekend worden gecombineerd met de LEGO® Friends Dierenkliniek (41695), voor nog meer speelmogelijkheden. Zo creëer je een wereld waarin vrienden samenwerken om voor zieke en gewonde dieren te zorgen.

Met de digitale instructies in de gratis LEGO® Bouwinstructies app wordt het bouwen kinderspel, zelfs voor de jongste bouwers. 4+ sets zijn ontworpen om jonge kinderen te leren bouwen. Met de handige startstenen krijgen ze een stevige basis waarop ze hun model kunnen bouwen. Bovendien voldoet LEGO® speelgoed al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor het altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is. De stenen en onderdelen van deze LEGO® Friends set worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Geef deze set cadeau aan kleine helden die van dierenspeelgoed houden en laat hun fantasie de vrije loop! Dit is de perfecte beloning voor alle helden die de dieren in nood willen helpen. Wordt de held van de dag met deze LEGO® Friends Dierenambulance (41694) en beleef een fantastisch avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (15-06-2023) € 9.99 (15-07-2022) € 8.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set41128

Pretpark ruimtevlucht

foto van lego set41666

Andrea's konijnenkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.