Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schildpadden Reddingsvoertuig 41697

De LEGO Friends Schildpadden Reddingsvoertuig (41697) is een cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, ontworpen voor heldhaftige reddingsmissies.
Het voertuig bestaat uit een quad met aanhangwagen en er is een surfplank toegevoegd voor extra avontuur.
Daarnaast kunnen kinderen drie dieren verzorgen en hun fantasie de vrije loop laten.
Het compacte formaat maakt het speelgoed gemakkelijk mee te nemen.
Bestel vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Schildpadden Reddingsvoertuig 41697 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 6.9817-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9517-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 9.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9917-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41697
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met het LEGO® Friends Schildpadden Reddingsvoertuig (41697), het perfecte speelgoedset voor kinderen die graag heldhaftige reddingsmissies willen naspelen. Deze set is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en is ontworpen om kinderen urenlang onbeperkt plezier te bieden.

Met dit hoogwaardige en duurzame LEGO® Friends Schildpadden Reddingsvoertuig wordt het redden van dieren een hele uitdaging die kinderen met veel plezier zullen aangaan. Het voertuig bestaat uit een rijdende speelgoedquad met afneembare aanhangwagen en biedt dus veel mogelijkheden. Ook is er een coole surfplank toegevoegd voor nog spannendere verhalen.

De set biedt kinderen ook de mogelijkheid om drie dieren te verzorgen. Het is het perfecte cadeau voor jonge dierenvrienden die hun interesse in dieren kunnen ontwikkelen en vastleggen. De set bevat twee minipoppetjes waaronder LEGO Friends Emma en drie dierenfiguren waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Gebruik deze set om kinderen te inspireren en creatieve verhalen te vertellen. Dit schildpadden reddingsvoertuig speelt een belangrijke rol in het stimuleren van creativiteit en verbeeldingskracht. Het is ook perfect als geschenk of beloning voor kinderen die dol zijn op dieren en avonturen.

Met de compacte afmetingen van de quad en de aanhangwagen kunnen kinderen het speelgoed gemakkelijk meenemen en overal spelen. Hiermee is het ideaal vermaak om mee te nemen op reis, naar een speelafspraak of gewoon op een luie middag thuis.

Geef je kind deze set cadeau en laat hun fantasie de vrije loop. Laat ze kennismaken met Heartlake City en laat ze kennismaken met hun favoriete personages die ze dan samen met hun vrienden kunnen ontdekken. Bij LEGO® Friends staat plezier altijd voorop.

Met de LEGO® Friends Schildpadden Reddingsvoertuig kunnen kinderen hun innerlijke held ontwikkelen en zich als een echte redder in de nood voelen. Het is een cadeau dat hun interesse in dieren zal aanwakkeren en hen zal inspireren om te zorgen voor kwetsbare dieren en hun omgeving.

Kwaliteit is altijd verzekerd bij LEGO®. LEGO® heeft al sinds 1958 de hoogste industrienormen, waardoor hun speelgoed altijd voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Zo kun je zorgeloos blijven spelen.

Bestel de LEGO® Friends Schildpadden Reddingsvoertuig (41697) vandaag nog en laat het avontuur beginnen. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit ontwikkelen en spannende en fantasierijke verhalen bedenken. Laat ze hun innerlijke held zijn en de wereld net dat beetje beter maken. Bij LEGO® Friends kan het allemaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.49 (11-10-2023) € 9.99 (15-07-2022) € 8.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set41681

Boscamper en zeilboot

foto van lego set41690

LEGO® Friends adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.