Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dierenspeeltuin 41698

De LEGO® Friends Dierenspeeltuin (41698) set is een kleurrijke speeltuin vol fantasierijke details waar kinderen (en volwassenen) eindeloos kunnen spelen met schattige huisdieren.
Met een draaihek, draaimolen, glijbaan, klimmuur en wipwap is er genoeg te verkennen.
De set bevat accessoires zoals een schep, bezem, hondenpoep en een bal.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en een ideaal cadeau voor dierenliefhebbers.

Waar is LEGO Dierenspeeltuin 41698 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 12.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 16.1101-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 16.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
210
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41698
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij gek op honden en wil je graag eindeloos kunnen spelen met deze trouwe viervoeters? Dan is de LEGO® Friends Dierenspeeltuin (41698) set echt iets voor jou! Samen met Andrea kun je de schattige huisdieren vermaken in deze kleurrijke speeltuin vol fantasierijke details. Wat dacht je bijvoorbeeld van een draaihek bij de ingang, een draaimolen, glijbaan, klimmuur en wipwap? En als je hondjes een ongelukje hebben gehad, kun je die gemakkelijk opruimen met de aanwezige schep en vuilnisbak. Zo zorg je ervoor dat de speeltuin altijd netjes blijft!

Deze set is niet alleen leuk voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook voor volwassenen die niet genoeg kunnen krijgen van LEGO® Friends. Het Heartlake City verzamelspeelgoed bevat personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en alledaagse helden. De sets zijn ideale creatieve verjaardagscadeaus voor fantasierijke kinderen die van dieren houden. En als je nog nooit met LEGO® hebt gespeeld, is dat geen probleem! Met de digitale bouwinstructies in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, kun je het model bekijken, draaien en erop inzoomen terwijl je de echte versie bouwt. Zo is het bouwen van deze set een interactief en digitaal avontuur!

De LEGO® Friends Dierenspeeltuin set is niet zomaar een speelgoedset. Het is een creatieve uitlaatklep voor kinderen (en volwassenen) die zich graag willen onderdompelen in een fantasiewereld vol kleur en avontuur. Met deze set kun je niet alleen spelen met je favoriete honden, maar ook je eigen creativiteit de vrije loop laten. Bedenk zelf nieuwe verhalen en avonturen voor Andrea en haar huisdieren in deze prachtige speeltuin.

En als je op zoek bent naar een cadeau voor een kind dat dol is op honden, dan is de LEGO® Friends Dierenspeeltuin (41698) set een geweldige keuze! Deze set zit boordevol accessoires voor urenlang speelplezier met dieren. Zo bevat de set een LEGO® Friends minipoppetje van Andrea, een micropoppetje van Liz, 3 speelgoedhonden, een schep, bezem, hondenpoep en een bal. Dit alles maakt deze set het ideale verjaardagscadeau voor dierenliefhebbers vanaf 5 jaar.

De glijbaantoren is ca. 13 cm hoog en 10 cm breed – echt een kleurrijke blikvanger die gezien mag worden! En met de LEGO® Bouwinstructies app kunnen kleine bouwers tijdens het bouwen inzoomen en een digitale versie van hun model draaien en visualiseren. Zo wordt het bouwen van deze set niet alleen leuk, maar ook interactief.

Kwaliteit is één van de kernwaarden van LEGO® en dat is al zo sinds 1958. Alle LEGO® speelgoedsets voldoen dan ook aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. En omdat de veiligheid van kinderen voorop staat, worden alle LEGO® speelsets gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en bouwen met LEGO® Friends.

Tot slot is de LEGO® Friends Dierenspeeltuin (41698) set niet zomaar een speelgoedset. Het is een creatief cadeau voor kleine dierenvrienden waar je zelf ook nog heel veel plezier aan kunt beleven. Ga samen met Andrea en haar huisdieren op avontuur in de kleurrijke speeltuin en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.98 (20-03-2023) € 99.99 (27-07-2023) € 23.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41005

Heartlake school

foto van lego set41098

Emma's Toeristenkiosk

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.